«Jakten på kjærligheten»:

Slik gikk det med «Jakten»-parene

Årets sesongen av «Jakten på kjærligheten» er over, men ikke alle bøndene har funnet kjærligheten.

FERDIG: Martin Amundrød, Sigrid Tolsby, Erlend Christoffersen og Thomas Steen er årets «Jakten»-bønder. Her avbildet sammen med programleder Jan Thomas. Foto: TV 2
FERDIG: Martin Amundrød, Sigrid Tolsby, Erlend Christoffersen og Thomas Steen er årets «Jakten»-bønder. Her avbildet sammen med programleder Jan Thomas. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Den 20. sesongen av «Jakten på kjærligheten» er over, og bøndene har hver sin frier igjen.

I den aller siste episoden kommer det imidlertid fram at ikke alle «Jakten»-parene har holdt kontakten.

- Føles ikke naturlig

Bonden Erlend Christoffersen (40) kan blant annet fortelle at han og Vera Movik Masternes (27) har gått en lang stund uten å prate. De to hadde opprinnelig en plan om å møtes over sommeren, men slik ble det ikke.

I TÅRER: «Jakten på kjærligheten» går mot veis ende, og før Vera skal på alenedate med bonde Erlend, får hun se han tett i tett med den andre frieren, Silje, noe som fører til sinne og tårer. Video: Rød Løper/ TV 2 Vis mer

- Jeg hadde en slags løs plan med noen venner om å dra på en roadtrip over sommeren. Så hadde jeg etter hvert mer lyst til å dra på denne turen enn å møte henne. Da skjønte jeg at jeg kanskje ikke var så interessert som jeg trodde, forteller han til de andre bøndene i episoden.

Han legger til:

- Jeg utelukker jo aldri noe, men vi har gått en god stund uten å prate. Det føles ikke naturlig å skulle ta opp kontakten.

Overfor Dagbladet forteller 40-åringen at han og Masternes har hatt sporadisk kontakt mens programmet har gått på TV. Han er tilsynelatende fortsatt singel.

- Det har vært deilig med en datingpause! sier han til Dagbladet.

Vera Movik Masternes ønsker ikke å gi en kommentar til saken.

FØRSTE KYSS: Årets første «Jakten»-kyss er her. Video: Rød Løper / TV 2 Vis mer

- Ønsket ikke å fortsette

Under gjenforeningen blir det også kjent at romansen mellom Thomas Steen (47) og Christoffer Thorsheim (40) tok slutt kort tid etter innspilling.

- Det skjedde ganske raskt. Christoffer ønsket ikke å fortsette og det er jo en ærlig sak. Noen ting passer rett og slett ikke, forteller Steen til Dagbladet.

Han legger til at de to ikke har pratet sammen siden.

- Vi hadde ikke et veldig dypt forhold, så det har ikke føltes naturlig å prate. Men det er ikke noe ondt blod! Jeg skal innrømme at jeg ble litt overrasket da han ville avslutte det. Vi hadde jo blitt enige om å fortsette over sommeren, så det det var litt overraskende at han var så innstilt på å avslutte.

INGEN KONTAKT: Thomas Steen (midten) og frier Christoffer Thorsheim (t.h bak) prater ikke lenger sammen. Foto: TV 2
INGEN KONTAKT: Thomas Steen (midten) og frier Christoffer Thorsheim (t.h bak) prater ikke lenger sammen. Foto: TV 2 Vis mer

Christoffer Thorsheim har foreløpig ikke besvart Dagbladets henvendelser.

Steen forteller at han har rukket å være på et par dater, men at han i dag er 100 prosent singel.

- Jeg har jo ikke kunne være på noen datingapper nå, på grunn av programmet. Men nå er jeg klar for å date.

- Ser vi deg i noen andre datingprogrammer snart, kanskje?

- Nei, jeg tror nok det holder med ett program, ler bonden.

TV-DATER: En av årets friere i «Jakten på kjærligheten» har prøvd å finne kjærligheten i et annet datingprogram tidligere. Video: Rød Løper Vis mer

- Gode venner

I likhet med Steen, ble det ikke noe forhold på bonden Martin Amundrød (36). Mot slutten av serien valgte han May Jeanette Elind (34), men i sesongfinalen kommer de fram at det ikke ble et romantisk forhold på dem. Heldigvis har de en god tone i dag.

- Vi prater fortsatt sammen, men det ble ikke noe videre romanse, nei. Vi har en hyggelig tone og alt i alt vil jeg si at jeg fikk meg et nytt vennskap ut av opplevelsen, forteller han.

Amundrød er i dag singel, men åpen for å finne kjærligheten.

- Det er ganske stille på datingfronten, men jeg er mer enn interessert i møte noen hyggelige mennesker.

INGEN ROMANSE: May Jeanette Elind og Martin Amundrød har utviklet et fint vennskap etter innspillingen. Foto: TV 2
INGEN ROMANSE: May Jeanette Elind og Martin Amundrød har utviklet et fint vennskap etter innspillingen. Foto: TV 2 Vis mer

Det er derimot lite sannsynlig for bonden at dette skjer på TV.

- Det her er jo et uskyldig TV-program, men noen andre datingprogrammer blir det nok ikke.

Også Elind er enig i at de to har fått et fint vennskap.

- Vi snakker sammen nesten hver dag, og i høstferien var jeg faktisk innom gården og fôret høner og plukka egg mens han var på jobb, forteller hun til Dagbladet.

I likhet med Amundrød har det vært rolig på datingfronten for 34-åringen.

- Det er veldig rolig på den såkalte kjærlighetsfronten, så her er det lite med sånt. Jeg finner det dessverre litt vanskelig å skape nye relasjoner med andre, så det er noe som kan by på utfordringer, forteller hun åpenhjertig.

FORELSKET: Lykken smiler for bonde Sigrid Tolsby og hennes frier Ben Ismael Frogner etter deres deltakelse i «Jakten på kjærligheten». Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Veldig forelsket

Det er riktignok ett par som har holdt sammen etter innspillingen. Sigrid Tolsby (30) fant tonen med Hamar-gutten Ben Ismael Frogner (30), og overfor Dagbladet kan hun bekrefte at de har tatt romansen til et nytt nivå.

- Vi er kjærester! Det ble vi for kanskje to uker siden. Vi har jo ikke kunnet vært så mye ute blant folk, så vi var en tur i Göteborg for å kunne gjøre ting ute blant folk. Etter hvert så kom vi bare inn på temaet og spurte han om jeg ville bli kjæresten hans. Det var egentlig ganske formelt, ler Tolsby.

De ble dermed det eneste paret fra årets sesong som holdt sammen.

- Jeg synes jo det er synd at det ikke fungerte for de andre. Jeg unner virkelig de andre å finne noen.

FERIETUR: Sigrid Tolsby og Ben Ismael Frogner reiste på ferie sammen etter innspilling. Foto: Privat
FERIETUR: Sigrid Tolsby og Ben Ismael Frogner reiste på ferie sammen etter innspilling. Foto: Privat Vis mer

Tolsby forteller at hun og Frogner nå gleder seg til å være helt vanlige kjærester, og det å kunne være ute blant folk.

- Jeg gleder meg veldig til hverdagen vår sammen, nå som katta er ute av sekken. Jeg har jo vært helt paranoid. Når vi har sittet på balkongen og folk har gått forbi så har jeg nærmest jaga han inn fordi jeg har tenkt at folk ikke kan se at vi er sammen.

Både Tolsby og Frogner ser nå lyst på framtida sammen.

- Vi er veldig forelsket.

SENDT HJEM: Allerede i andre episode må «Jakten»-bonden Martin Amundrød sende hjem to håpefulle friere. Reporter: Thea Hope. Video: Nora Skavhaug/ Rød Løper, TV 2 Vis mer

Til Dagbladet kan Frogner også bekrefte at han har det veldig fint om dagen.

- Vi har det veldig bra, og vi er veldig i forelskelses-stadiet, forteller han og legger til at det ikke setter noe stopper for forholdet at de bor i hver sin by.

- Hun bor i Halden og jeg i Oslo, men vi er i en god rytme. Vi prates hver dag og ses et par ganger i uka. Ting er veldig bra nå.

På spørsmål om hva han ser tilbake på som det beste fra hele «Jakten på kjærligheten», er svaret klart:

- Det beste som skjedde er helt klart at det ble så god kjemi mellom meg og Sigrid. Jeg hadde ikke gjort den største researchen på forhånd, men så viste det seg at hun er en så sprudlende og bra dame. Kjemien mellom oss er bra, og vi kan prate om alt og ingenting. Samtidig som hun er her for meg.

I likhet med Tolsby ser også Frogner fram til hverdagen sammen med sin nye kjæreste.

- Nå gleder jeg meg til å kunne være offentlig og oppføre oss som et vanlig par. Vi har jo gjemt oss i nesten tre måneder, forteller han og legger til:

- Nå blir det godt og kunne nyte startfasen som et «vanlig» par. Vi skal bygge videre på det fine fundamentet vi allerede har fått, også blir det å komme seg ned til Halden etter hvert.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer