«Love Island»:

Slik gikk det med «Love Island»-parene

Fant kjærligheten på TV, men hvordan går det nå?

FANT KJÆRLIGHETEN: Ellinor Selsø Håkonsen og Cristian Borge Olsen, Bruna Camargo og Nicklas Andre Nikolaisen og Andrea Sveinsdottir og Morten Dahlhaug fant alle kjærligheten på TV. Hvordan går det i dag? Foto: TV3
FANT KJÆRLIGHETEN: Ellinor Selsø Håkonsen og Cristian Borge Olsen, Bruna Camargo og Nicklas Andre Nikolaisen og Andrea Sveinsdottir og Morten Dahlhaug fant alle kjærligheten på TV. Hvordan går det i dag? Foto: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er over to måneder siden første sesong av den norske versjonen av «Love Island» var ved veis ende. I finalen var det Andrea Sveinsdottir (24) og Morten Dahlhaug (26) som stakk av med seieren - og hverandre.

Paret har siden den gang delt hverdagen sammen, og fått forholdet til å fungere utenfor villaen på Gran Canaria.

Ellinor Selsø Håkonsen (25) og Cristian Borge Olsen (27) og Bruna Camargo (23) og Nicklas Andre Nikolaisen (23) havnet på henholdsvis andre- og tredjeplass og gikk også ut av programmet som kjærester.

Men hvordan har det egentlig gått med de tre finaleparene fra «Love Island» 2018?

- Måtte faktisk snakke sammen

Da Dagbladet møtte Andrea og Morten etter hjemreise hadde de stor tro på at de to var ment for hverandre, og nylig kunne de avsløre at de skal bli samboere.

Paret hadde den gang ikke tatt stilling til om de ville slå seg til ro på Sørlandet eller i hovedstaden, men nå er fremtidsplanene lagt.

Neste stopp på reisen for de to turtelduene er Kristiansand, i nærheten av Mortens hjemsted Lindesnes, men akkurat når de blir samboere er foreløpig ikke bestemt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer