Slik gikk det med «Paradise Hotel»-deltakerne

Mens noen har lagt realityserien bak seg for lengst, drømmer andre om comeback i «Paradise Hotel».

TIDLIGERE DELTAKERE: Anders Bolme Akselsen, Jørgen William Hagen Haug (med kjæresten Sandra) og Lene Angelica Nilsen var alle profilerte deltakere i hver sin sesong av realityserien. Foto: Privat / Se og Hør
TIDLIGERE DELTAKERE: Anders Bolme Akselsen, Jørgen William Hagen Haug (med kjæresten Sandra) og Lene Angelica Nilsen var alle profilerte deltakere i hver sin sesong av realityserien. Foto: Privat / Se og HørVis mer

(Dagbladet): På nyåret åpner TV3 dørene for den tiende sesongen av den skandaleombruste realityserien «Paradise Hotel».

Helt siden 2009 har TV-seerne fått med seg i intriger, heftige krangler, kjærlighet og ville fester i idylliske Mexico.

Nettopp dette har de mange forskjellige hotellgjestene som har sjekket inn og ut av hotellet stått for, og Dagbladet har tatt en prat med flere av dem som har bemerket seg i de mange årene med «Paradise Hotel».

Andreas Bolme Akselsen, deltaker i 2012:

Det er over fem år siden Andreas og partneren Camilla Karlsen Bøvollen møtte Vida Lill Gausemel Berge og Miguel Kristiansen i finalen i fjerde sesong av realityserien.

Sistnevnte par sanket imidlertid inn flest poeng, og stakk av med seieren. En hvilken som helst trofast «Paradise»-seer husker nok også den enormt spennende troskapstesten.

I dag har livet endret seg stort for Akselsen, som nå jobber i transport og logistikkbransjen.

- Jeg har det topp. I dag bor jeg på Kolbotn, sammen med min samboer som jeg har vært sammen med i tre år. Ikke noen barn, men vi har en hund som føles som en unge til tider, hehe, sier han til Se og Hør.

- Hva husker du best fra «Paradise Hotel»?

- ​Jeg er jo litt nerd, så jeg syntes det var stort å se hvordan en så stor TV-produksjon blir til. I tillegg blir man vartet opp hele tiden. Jeg kunne jo knapt koke en kopp kaffe da jeg kom hjem, sier han humoristisk.

Den tidligere TV-profilen fant lykken med Camilla Karlsen Bøvollen etter endt innspilling, men forholdet tok slutt etter noen måneder.

I DAG: Andreas Bolme Akselsen er storfornøyd med hverdagen sin sammen med samboer og hund på Kolbotn. Foto: Privat
I DAG: Andreas Bolme Akselsen er storfornøyd med hverdagen sin sammen med samboer og hund på Kolbotn. Foto: Privat Vis mer

Han forteller imidlertid at flere av vennskapene som ble dannet inne på luksushotellet, fremdeles er holdt ved like.

- Jeg har fortsatt noe kontakt med Dennis Poppe, Stian Thorbjørnsen og Tommy Steinslien fra sesongen jeg var med i. I tillegg møter jeg av og til Iselin Michelsen når jeg er ute, sier han.

Lene Angelica Nilsen, deltaker i 2014:

Den blonde Haugesund-jenta, Lene Angelica Nilsen, tok flere av deltakerne med storm da hun sjekket inn på hotellet i sjette sesong.

Nilsen og hennes daværende partner, Mats Slyngstad, kom nesten til topps i konkurransen i 2014, men ble slått ut i finalen.

Paradise Hotel: Jeanett gir Christer og Lene Angelica seksualundervisning i forbindelse med forsøket på å ta en sex-rekord på hotellet. Vis mer

Overfor Dagbladet forklarer hun at livet hennes ikke har tatt noen helomvending siden «Paradise Hotel», men at hverdagen er noe annerledes.

- De siste tre årene har jeg bodd i Bergen, hvor jeg studerer innovasjon og forretningsutvikling. Ved siden av studiene jobber jeg som DJ og i sminkebutikk. Fremover ser jeg for meg å satse mer på musikken og drive med det på fulltid, sier hun.

- Hvordan er det på kjærlighetsfronten?

- Der er det rolig. Jeg er singel og trives med det, men er definitivt åpen for å møte noen, sier hun.

Hun beskriver tiden på hotellet som en unik opplevelse, og synes det er vanskelig å velge ut hva hun husker best fra oppholdet.

- Det å være innelåst på et luksushotell i Mexico med en stor vennegjeng er definitivt en unik opplevelse som jeg kommer til å huske for resten av livet. Man lærer å kjenne hverandre på godt og vondt, ettersom vi står overfor tøffe valg sammen og det hele tiden oppstår ekstreme situasjoner. Jeg angrer ikke på at jeg ble med, men jeg er fremdeles litt skuffet over hvordan jeg ble framstilt, sier hun.

Camilla Karlsen Bøvollen, deltaker i 2012:

Sammen med sin daværende partner i konkurransen, Andreas Bolme Akselsen, var hun svært nære å vinne hele konkurransen for fem år siden.

Hun var en av deltakerne som var med i realityserien fra starten av, og ble en av sesongens mest profilerte deltakere.

Nå har hun imidlertid kommet ut av «Paradise»-bobla, og lever et rolig og mer tilbaketrukket liv.

- Liver har forandret seg stort. Nå bor jeg på Sørum med min forlovede, som jeg har vært sammen med i fire år. For ti måneder siden fikk vi sønnen vår, Mateo Leander, og han ga meg et helt nytt syn på hva kjærlighet er. Man aner ikke hvordan det er å ha barn før man får det selv, sier hun til Dagbladet.

Bøvollen utdannet seg til frisør etter at hun kom hjem fra Mexico-oppholdet, og nå jobber hun med permanent makeup og negledesign i Lillestrøm.

- De beste minnene fra «Paradise Hotel» er alle folkene jeg ble kjent med. Jeg har fremdeles kontakt med Nina Svorkås. Det å delta i serien, da jeg var ung og «carefree», har ikke hatt noe negativt å si for meg. Det var en fantastisk opplevelse, minnes hun.

BLE MAMMA: Camilla bor i dag på Sørum med forloveden og deres ti måneder gamle sønn Mateo Leander. Foto: Privat
BLE MAMMA: Camilla bor i dag på Sørum med forloveden og deres ti måneder gamle sønn Mateo Leander. Foto: Privat Vis mer

Jørgen William Hagen Haug, deltaker i 2016:

Haug vant ikke «Paradise Hotel» eller pengepremien i sin sesong, men til gjengjeld fant han lykken med reality-kollega Sandra Brataker.

Duoen ble forelsket under oppholdet i Mexico, og er i dag samboere. Tidligere i år kunne Se og Hør melde at paret hadde kjøpt seg leilighet i Slemmestad i Buskerud.

- Livet mitt i dag er ganske annerledes enn før «Paradise». Før var det bare gutta, øl og fotball som gjaldt. Nå er det kjæreste, hund, regninger og jobb som gjelder. Jeg og Sandra har kjøpt en leilighet litt utenfor Oslo og trives veldig godt, selv om det er kjipt at vi må kjøre til nærmeste McDonalds for en McFlurry søndag formiddag og ikke bare kan tusle to minutter som da vi bodde i Oslo, sier han og fortsetter:

- Ellers jobber jeg i en butikk på Sandvika Storsenter og trives veldig godt med det.

Det er jo en kjent sak at man får økt oppmerksomhet etter å ha blitt realitystjerne, og heller ikke for Jørgen var dette noe unntak.

- Det kom litt brått på og jeg taklet det nok ikke så godt som jeg trodde. Etter å ha vært på skjermen i et par uker, synes jeg det kunne bli ubehagelig å gå på butikken, ta trikken og generelt være på offentlige steder. Så jeg ble nok mer innesluttet og bakoverlent enn hva jeg trodde. Det gikk heldigvis over det også, så i dag er alt bare bra. Men jeg er generelt veldig happy med hvordan ting i livet mitt har blitt etter «Paradise Hotel». I dag har jeg rutiner, en god jobb, bil, hus, kjæreste og hund, så jeg har ingenting å klage over, forteller han.​

#lillelørdag

A post shared by Jørgen William Hagen Haug (@hagenhaug) on

Aurora Gude, vinner av «Paradise Hotel» 2014:

Selv om Gude stakk av med seieren i en svært spennende finale i 2014, er hun blant dem som i år kjemper for å gjøre comeback i den tiende sesongen av serien.

Det er derfor ikke umulig at TV-seerne vil få et gjensyn med den konkurranseinnstilte blondinen.

Da Se og Hør snakket med henne i fjor, forklarte hun at hun i dag lever det glade liv i Tønsberg.

- Nå bor jeg i Tønsberg og jobber som teamleder i en salgsorganisasjon, samtidig som jeg studerer bachelor i HR og personalledelse.​

Hun snakket også varmt om sine minner fra skandalehotellet, og innrømmet at det var deilig å være helt fri fra hverdagens mas og kjas.

​ - Det må være følelsen av uavhengighet. Det å føle at man kan leve i en rosa boble uten en eneste bekymring, og hvor det skjer noe nytt og spennende hele tiden! Hverdagen med regninger, skru av lyset før du legger deg, dra på butikken og alle forpliktelser eksisterte rett og slett ikke!

It’s beginning to look a lot like christmas ⛄️❄️🎁 #change

A post shared by Aurora Gude (@auroragude) on

Petter Pilgaard, vinner av «Paradise Hotel» i 2009:

Ikke bare er Petter Pilgaard tidenes første norske vinner av den populære realityserien, men han har også vært en av årets mest omtalte kjendiser.

I seks år jobbet han som programleder i radiokanalen NRJ, og tidligere i år ble populariteten hans skutt i været etter deltakelsen i TV 2-programmet «Farmen kjendis».

Etter innspillingen av gårdsprogrammet, fant han lykken med «Farmen kjendis»-kollega Vendela Kirsebom. I høst ble forholdet dokumentert i «Vendela + Petter» på TV 2 Livsstil.​​

FANT LYKKEN: Petter Pilgaard la singellivet på hylla da han falt pladask for vakre Vendela Kirsebom. Foto: NTB scanpix
FANT LYKKEN: Petter Pilgaard la singellivet på hylla da han falt pladask for vakre Vendela Kirsebom. Foto: NTB scanpix Vis mer

Paret har derimot valgt å ikke flytte sammen. Vendela bor på Frogner med sine to døtre, som hun har med eksmannen Olaf Thommessen.

- Jeg skjønner at det kan føles spesielt for dem at moren deres er sammen med han fra Paradise og radioen. Jeg vil ikke komme og forstyrre deres liv. De må styre tempoet 100 prosent selv. Det eneste jeg vil, er å være en bra kjæreste for Vendela, sa Petter nylig i et lengre intervju med VG Helg.

Det var Se og Hør som i februar avslørte at duoen hadde en romanse gående, og noen måneder seinere bekreftet stjernene at de hadde blitt et par.​​

DELTOK I GRISEDÅP: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har to grisunger oppkalt etter seg på Sørlandet, etter at de ble invitert, og takket ja, til å være med på en uhøytidelig seremoni. Video: Inge Kjørrefjord Vis mer Vis mer