«90 Day Fiancé»:

Slik gikk det med realityparene

Hvem er fortsatt gift, hvem fikk barn og hvem avlyste bryllupet? Slik gikk det med «90 Day Fiancé»-parene.

LYKKELIG SLUTT?: Det er nok trolig flere seere som lurer på hvordan det har gått med parene fra det populære realityprogrammet. Foto: Skjermdump fra Instagram
LYKKELIG SLUTT?: Det er nok trolig flere seere som lurer på hvordan det har gått med parene fra det populære realityprogrammet. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Sesong åtte av seersuksessen «90 Day Fiancé» har rullet og gått på norske TV-skjermer denne våren. Serien, som tidligere har bydd på flere uforglemmelige øyeblikk som har spredt seg som en farsott på nettet, har levd opp til forventningene også denne gangen.

Realityprogrammet følger syv amerikanere som har funnet seg hver sin utenlandske forlovede, og som enten har søkt eller har fått K1-visum.

Visumet er kjærestenes eneste sjanse til å bli værende i USA, men det er imidlertid bare hvis paret gifter seg innen 90 dager. Gjennom realityprogrammet følger seerne ivrig med på parenes kronglete vei mot det som potensielt kan bli til et ekteskap.

Med en herlig miks av store aldersforskjeller, sex-nekt og heftig krangling er dette oppskriften på et realityprogram de fleste trolig ikke vil gå glipp av. Og er du av den nysgjerrige typen så har underholdningsmagasinet In Touch allerede sjekket hvordan det gikk med parene. Det kan du lese mer om nedenfor.

Møtte stor motstand

Rebecca Parrott (50) og Zied Hakimi (27) er en velkjent duo for ihuga «90 Day Fiancé»-fans. Paret møttes ansikt til ansikt for første gang i Zieds hjemland, Tunisia, etter å ha datet over nettet en stund.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer