S Club 7:

Slik gikk det med supergruppa

Noen som husker låtene «Don’t Stop Movin’» og «S Club Party»? Dette gjør de sju medlemmene av S Club 7 nå.

S CLUB 7: Popgruppa var en av 1990-tallet største og besto av sju trendy og sanggglade ungdommer. Her er de alle samlet i 1999. (F.v.) Jon Lee, Bradley McIntosh, Hannah Spearritt, Tina Barrett, Rachel Stevens, Paul Cattermole og Jo O'Meara. Foto: NTB Scanpix
S CLUB 7: Popgruppa var en av 1990-tallet største og besto av sju trendy og sanggglade ungdommer. Her er de alle samlet i 1999. (F.v.) Jon Lee, Bradley McIntosh, Hannah Spearritt, Tina Barrett, Rachel Stevens, Paul Cattermole og Jo O'Meara. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

1990-tallet introduserte verden for en rekke nye artister og band, hvis låter fortsatt snurres rundt av DJ-er på utesteder verden over. Smeller noen på en gammel Britney- eller Backstreet Boys-perle av en låt, kan det fort være vanskelig å holde rockefoten i ro.

Mange av 1990-tallets største stjerner holder fortsatt koken, mens andre har forsvunnet fra rampelyset - I hvert fall her hjemme i Norge.

Supergruppa S Club 7 tilhører denne kategorien. Med sju trendy og sangglade ungdommer i spissen erobret de hitlister verden over med låter som «Don’t Stop Movin’» og «S Club Party». Og serien «Miami 7» sakket ikke akkurat farten mot berømmelse.

Etter å ha gitt ut hele fire album som endte med å selge over ti millioner eksemplarer verden over, bestemte popgruppa seg for å skille lag i 2003.

Med det tok populariteten brått slutt, og i dag har de fleste av dem gått hver sin vei.

Rasismeskandale

Medlemmet som muligens har bemerket seg mest i ettertid, er briten Jo O'Meara (41). Hun var med i gruppa fra 1999 til 2003, og ble i ettertid en del av spin off-gruppa S Club 3. Det er derimot tvilsomt at det er musikken folk tenker på når de snakker om henne i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer