«Top Model»:

Slik gikk det med «Top Model»-vinnerne

De fikk eksklusive kontrakter og stempel som «den neste supermodellen».

TV-PROFILER: Frøydis Elvenes, Frida Solaker, Kamilla Alnes har alle vunnet Top Model. Slik gikk det med dem etterpå. Foto: TV3 / Privat
TV-PROFILER: Frøydis Elvenes, Frida Solaker, Kamilla Alnes har alle vunnet Top Model. Slik gikk det med dem etterpå. Foto: TV3 / Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Høsten 2006 ble den første sesongen av «Top Model Norge» sendt på TV3. Konseptet, som opprinnelig er amerikansk, ble skapt av den verdenskjente supermodellen Tyra Banks (43), og går ut på at unge jenter skal konkurrere om å vinne en modellkontrakt og dermed bli «den neste supermodellen».

I flere uker fikk deltakerne ulike modelloppdrag, og konkurrerte om å levere de beste bildene. En jury vurderte hvilke bilder som var best, og den de mente hadde levert dårligst ble sendt ut av konkurransen. Til slutt sto én deltaker igjen som vinneren av tittelen «Norges neste Top Model» og en modellkontrakt.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer