«The Bachelor»:

Slik gikk det med «Ungkaren»-parene

Bryllup, brutte forlovelser, barn og ombestemmelser har preget parene.

FANT KJÆRLIGHETEN: I løpet av 24. sesonger av «The Bachelor», der 23 så langt har blitt vist på tv i Norge, har menn og kvinner fått en mulighet til å finne kjærligheten. Ovenfor ser du noen et av parene som fant hverandre i datingprogrammet. Foto: NTB scanpix
FANT KJÆRLIGHETEN: I løpet av 24. sesonger av «The Bachelor», der 23 så langt har blitt vist på tv i Norge, har menn og kvinner fått en mulighet til å finne kjærligheten. Ovenfor ser du noen et av parene som fant hverandre i datingprogrammet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I løpet av 23. sesonger har nordmenn fått bevitne drama, intriger og romantikk i datingprogrammet «The Bachelor», bedre kjent som «Ungkaren» her hjemme i Norge.

TV-programmet, som viser en ungkars reise mot å finne en potensiell framtidig kone, har bydd på tårer, glede og sinne - og det er liten tvil om at det er populært. Hjemme i USA er deltakerne i programmet nemlig å regne som superstjerner.

Det er likevel noen som har vært dårligere likt enn andre, og enkelte valg som er blitt tatt har sjokkert. Flere har funnet kjærligheten i serien - mens andre har endt opp alene.

Endret mening

En av ungkarene som har satt dype spor er Arie Luyendyk (38). Han ble utpekt til å være ungkar i den 22. sesongen av programmet, som ble sendt på norsk tv høsten 2018. Blant 29 kvinnelige deltakere skulle han finne sin bedre halvdel, og forhåpentligvis bli forlovet.

Slik skulle det også bli, men på en mer dramatisk måte enn seerne kanskje hadde ventet. Luyendyk endte nemlig opp med å fri til Becca Kufrin (30), som sa ja på stedet.

Da sesongfinalen ble sendt på tv, ble imidlertid bomba sluppet. 38-åringen hadde ombestemt seg, og dumpet derfor Kufrin til fordel for andrevalget i serien, Lauren Burnham (28).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.