Ylvis og kronprinsesse Mette-Marit:

Slik gjør Ylvis-brødrene narr av Mette-Marits fortid: - Tillot et lite sjangerbrudd

Lakk og lær, narkotika, seksuell atferd og vill festing.

TULLER MED METTE-MARIT: I siste episode av Ylvis-brødrenes «Stories from Norway» får kronprinsesse Mette-Marit og hennes «utsvevende fortid» kraftig gjennomgå. Video: TVNorge Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Atten og et halvt år etter at forholdet mellom kronprins Haakon (44) og kronprinsesse Mette-Marit (44) ble offentlig kjent, har Ylvis-brødrene viet et helt program til å oppsummere den svært omtalte kjærlighetshistorien.

I kveldens siste episode av musikalprogrammet «Stories from Norway», der tv-duoen lager humor av konkrete hendelser fra det norske nyhetsbildet, får tv-seerne følge de første møtene mellom Mette-Marit (spilt av Bård Ylvisåker) og Haakon (spilt av Vegard Ylvisåker) - og tida fram mot bryllupet i 2001.

Og det er ingen tvil om at Norges kronprinsesse, akkurat som i 1999, igjen får gjennomgå for det som den gang ble sett på som en radikal fortid.

Hasjpiper og drikkeleker

Illustrert med vill festing, tunge rusmidler, seksuelle preferanser og belastende miljøer, gjør Ylvis-gutta et særlig poeng av debatten og oppstyret som fulgte da uheldige drypp fra Mette-Marits ungdomstid lekket til offentligheten på slutten av 90-tallet.

I én scene har brødrene tolket Mette-Marits første middag med «svigers», et møte der hun som kjent la kortene på bordet for kongeparet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer