Ari Behn

Slik håndterer de sorgen

Prinsessa oppfordrer følgerne til å la seg føle på lykke, moro, latter og kjærlighet gjennom vanskelige tider.

I SOMMER: Prinsesse Märtha Louise under presentasjon av utstilling med Ari Behns verker på Galleri Varden på Jeløya. Foto: Fredrik Hagen / NTB
I SOMMER: Prinsesse Märtha Louise under presentasjon av utstilling med Ari Behns verker på Galleri Varden på Jeløya. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For ett år siden fikk Norge den triste beskjeden. Kunstneren og forfatteren Ari Behn hadde forlatt verden. 47-åringen etterlot seg venner, kongefamilien og et helt folk i sorg.

Første juledag la prinsesse Märtha Louise ut et innlegg hvor hun skrev at familien hadde feiret Behns liv, samtidig som de gråt over tapet av ham og over hvor mye de savnet ham.

- Jeg vil bare ønske dere alle en god jul. Dette året har det vært en veldig annerledes høytidsfeiring fordi Ari, den elskede faren til mine tre jenter, ikke lenger er blant oss. Han valgte å forlate denne planeten i fjor på denne dagen, skrev prinsessen.

Seint mandag kveld legger prinsessa ut et nytt innlegg på Instagram, hvor hun åpner opp om sorgen og hvordan familien kommer seg gjennom det.

- Denne høytida har vært litt annerledes fra tidligere år, men vi har klart å få julestemning også, begynner hun.

- Ta en pause

Videre forteller prinsessa at en av de viktigste tingene de har oppdaget av å være en familie i sorg, «har vært å ønske velkommen kjærlighet, lykke, moro og lek, i tillegg til tristheten som du ikke kan unngå når du sørger.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer