Khloé Kardashian:

Slik håndterte hun utroskapsnyheten

- Jeg vil aldri skjønne dybden av det her.

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS: Khloé Kardashian er i sjokk etter å ha funnet ut at kjæresten hennes, Tristan Thompson, har vært utro med bestevenninna til lillesøsteren. Video: TV 2 Sumo Vis mer

Det kan trygt sies at Kardashian-familien har vært i sentrum av en rekke overskrifter i pressen de siste månedene. At den berømte realityfamilien er et yndet mål for sladder og rykter er ikke noe nytt - men i februar toppet det hele seg.

Da ble det nemlig kjent at Tristan Thompson (28), Khloé Kardashians (34) daværende kjæreste, hadde festet med Jordyn Woods (21) en kveld - og at det hele endte med et kyss mellom de to. Jordyn var på dette tidspunktet bestevenninna til Kylie Jenner (21) - Khloés søster.

Siden den gang har det dukket opp utallige saker om trekantdramaet i medier verden over, og fansen har ventet i spenning på at skandalen skal bli vist i realityserien «Keeping Up With the Kardashians» - der den kjente familien deler både opp- og nedturer med seerne og fansen sin.

Natt til mandag ble den første delen av årets sesongavslutning sluppet, der vi endelig får se hvordan realityfamilien reagerte.

KHLOÉ KARDASHIAN: Syv måneder etter at Tristan Thompson var utro første gang, spør Malika Haqq bestevenninnen Khloé Kardashian hvordan hun egentlig har det. Video: TV 2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Jeg er så skuffet

I episoden kommer det fram at hele familien ble sjokkert da de fikk høre at det var nettopp Woods som hadde tilbrakt en kveld med NBA-stjernen. Dette fordi hun siden barndommen har vært blant Kylie Jenners nærmeste venner - og de to var samboere da hendelsen fant sted.

Spesielt Khloés Kardashians mor, Kris Jenner (63), tok nyheten tungt. Mens flere av de berømte søstrene reagerte med sinne, ble hun oppriktig lei seg og skuffet - særlig over Thompson.

- Jeg er så skuffet, og hjertet mitt knuser for Khloé. Hun ville virkelig at dette forholdet skulle fungere. Vi vet at han er en drittsekk, for han fortsetter bare å gjenta de samme feilene, sier hun.

Med den siste setningen i ovennevnte sitat refererer Kris Jenner til at Tristan Thompson tross alt er blitt tatt på fersken med andre kvinner enn Khloé tidligere. I april i fjor ble han nemlig avbildet med en rekke kvinner i het omfavnelse i New York.

I episoden kommer det også fram at Thompson innrømmet overfor Khloé Kardashian at han faktisk hadde vært med Woods fram til klokka sju på morgenen - og at noe hadde skjedd mellom dem.

KARDASHIANS: Slik så det ut bak kulissene da utroskapsdramaet mellom Tristan Thompson, Khloé Kardashian og Jordyn Woods ble kjent. Vis mer

Reagerte med sjokk

At tillitsbruddet kom som et sjokk på Khloé Kardashian, er ingen overraskelse. Hun hadde i tiden før følt seg syk, og trodde blant annet at hun ventet barn igjen. Etter en graviditetstest viste det seg at dette ikke var tilfellet - men så kom det store sjokket.

- De kysset. Det er motbydelig. Jeg vil aldri skjønne dybden av alt det her. Jeg håpet på et bedre utfall for datteren min og meg selv, sier 34-åringen åpenhjertig i episoden.

Det kommer også fram at hun synes situasjonen er både pinlig og vanskelig, men at hun likevel er bekymret over Thompson. Blant annet uttrykker hun bekymring over om han vil finne på å skade seg selv.

34-åringen uttrykker også skuffelse over begge parter i skandalen - og er spesielt lei seg for at hun ikke har fått noen ordentlig unnskyldning.

- Jordyn og Tristan gjorde begge noe feil. Sammen ødela de forholdet til meg, til datteren min, til Kylie. Hvorfor vil man gjøre det mot seg selv? Det vil jeg aldri skjønne, sier hun inn i kameraet.