David og Victoria Beckham:

Slik har de stått imot utroskapsryktene

Stjerneparet holder sammen mot alle odds, og kan denne uken feire 20 års bryllupsdag.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Søndag 4. juli 1999 fikk kjendisverdenen fikk et nytt ektepar, da David (44) og Victoria Beckham (45) ble erklært mann og kone på et slott i Dublin, Irland. To år tidligere hadde duoen møttes for første gang, i forbindelse med en fotballkamp for veldedighet.

Og med dét var et av dagens mest ikoniske stjernepar skapt.

På den tida var Victoria Beckham, som den gang het Adams til etternavn, med i Spice Girls, og «Posh Spice» falt raskt for den kjekke Manchester United-spilleren.

Duoen fikk kallenavnet «Posh and Becks» i britiske medier, og 4. juli for 20 år siden giftet kjendisparet seg i en overdådig seremoni i Irland. Brudens kjole var fra Vera Wang med en tilhørende tiara til 270 000 kroner, mens brudgommen for anledningen hadde på seg hvit dress.

Det britiske ekteparet, som har fire barn sammen, sønnene Brooklyn (20), Romeo (16) og Cruz (14) og dattera Harper (7), framstår som et av de stødigste og lykkeligste parene i kjendisverdenen - der langt ifra alle ekteskap varer livet ut.

Ifølge Mirror er varemerket Beckham i dag verdt svimlende 355 millioner britiske pund, noe som tilsvarer i overkant av 3,8 milliarder norske kroner. Gjennom 20 år som mann og kone har imidlertid parets ekteskap ofte stått i sentrum i pressen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer