«Farmen»:

Slik har det gått med fjorårets «Farmen»-deltakere

Flere av realitydeltakerne har slitt med å finne tilbake til hverdagen.

HVORDAN HAR DE DET NÅ?: I sommer er det et år siden denne gjengen ble plassert i «Farmen»-universet. Dagbladet har tatt en prat med flere av dem for å høre hvordan det har gått siden sist. Foto: Espen Solli / TV 2
HVORDAN HAR DE DET NÅ?: I sommer er det et år siden denne gjengen ble plassert i «Farmen»-universet. Dagbladet har tatt en prat med flere av dem for å høre hvordan det har gått siden sist. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TV 2 sparer sjelden på kruttet i «Farmen»-landskapet, og har klar sin fjortende, ordinære sesong når årets tv-høst sparkes i gang.

Opptakene starter i Grue kommune om drøye fem uker, der nok et knippe nordmenn skal få bryne seg på kanalens populære gårdsrealitykonseptet. Dermed er en ny, kommende realitygjeng i ferd med å overta stafettpinnen etter fjorårets navn som Halvor Sveen, Geir Magne Haukås og Eunike Hoksrød.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer