«Petter Uteligger: Fra gata til Nordkapp»

Slik har det gått med rusmisbrukerne som ble med Petter på tur

De ble med Petter Nyquist på norgesekspedisjon for å kvitte seg med rusproblemer. TV-oppholdet ble et vendepunkt for mange.

NYTT LIV: Siv (48), Liza (29), Lasse (34), Thomas (36), Arild (61), Lili (32), Kent (29) og Lars (49) har alle gjennomgått store forandringer etter deltakelsen i Petter Nyquists «Petter Uteligger: Fra gata til Nordkapp». Foto: Lars Myhren Holand / TV 2
NYTT LIV: Siv (48), Liza (29), Lasse (34), Thomas (36), Arild (61), Lili (32), Kent (29) og Lars (49) har alle gjennomgått store forandringer etter deltakelsen i Petter Nyquists «Petter Uteligger: Fra gata til Nordkapp». Foto: Lars Myhren Holand / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det høres kanskje ut som en klisjé, men det er det også. For hvem skulle tro at en fem ukers ekspedisjon gjennom Norge skulle gi livsforandrende resultater?

Denne måneden er det ett år siden tv-profil og polfarer Petter Nyquist (38) tok med seg åtte mennesker med ulike tilknytninger til et rusmiljø, på tv-tur i TV 2s «Petter Uteligger: Fra gata til Nordkapp».

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer