Melanie Griffith:

Slik har du aldri sett filmstjerna (65)

Overrasker fansen med et helt nytt utseende.

OVERRASKER: Melanie Griffith imponerte følgerne på Instagram da hun hadde kledd seg ut fra topp til tå. Foto: Skjermdump Instagram
OVERRASKER: Melanie Griffith imponerte følgerne på Instagram da hun hadde kledd seg ut fra topp til tå. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Skuespiller Melanie Griffith (65) er som regel å se i sine velkjente, blonde lokker, men på sine helt ferske bilder er de helt bortgjemt, til fansens store overraskelse.

Nylig kledde 65-åringen seg ut til en bursdagsfest og droppet sitt varemerke for noe helt annet. Hun kledde seg nemlig ut som ingen ringere enn realitystjerna Kris Jenner (67) fra topp til tå.

På Instagram har filmstjerna delt en rekke bilder hvor hun er ikledd en sort, kort parykk, en mørk heldrakt med fjær, og selvsagt noen solbriller. I kjent Jenner-stil bød hun også på en aldri så liten trutmunn.

FORVANDLES: Den kjente skuespilleren Anne Hathaway er nesten ikke til å kjenne igjen i nyinnspillingen av Roald Dahls «Heksene». Vis mer

Det er liten tvil om at følgerne ble svært imponert over skuespillerens splitter nye utseende, rett og slett fordi mange ikke klarte å kjenne henne igjen.

Reaksjonen har ikke latt vente på seg, og kommentarene har etter kort tid rent inn i kommentarfeltet, deriblant fra Khloé Kardashian (38), som er en av Jenners døtre.

«Gud jeg elsker deg!!!!! Du er så perfekt», skriver Kardashian. Også kjente navn som Lisa Rinna (59), Jamie Lee Curtis (63) og Gwyneth Paltrow (50) har fått med seg Griffiths store forvandling.

Samtlige av følgerne var også helt overbevist om at det ikke var skuespilleren som gjemte seg bak parykken og solbrillene.

«Jeg måtte se to ganger om det var deg. Du ser bra ut», skriver en, mens en annen følger opp:

TRUTMUNN: Melanie Griffith koste seg tilsynelatende da hun kledde seg ut som Kris Jenner. Foto: Skjermdump fra Instagram
TRUTMUNN: Melanie Griffith koste seg tilsynelatende da hun kledde seg ut som Kris Jenner. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Jeg trodde virkelig at dette var Kris Jenner og ikke deg. Bra jobba!».

Det er imidlertid ikke bare Jenner hun blir sammenliknet med. 65-åringens nye bilder fikk nemlig flere til å tenke på en annen kjent skuespiller.

UGJENKJENNELIG: Kjenner du igjen skuespilleren? Video: AP / NTB / Offisiell trailer «The Batman». Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer

«Du ser fantastisk ut med dette håret.. Selv om du ser ut som Jane Fonda», skriver en tredje mens en annen legger til:

«Jeg så først en yngre Jane Fonda, men så leste jeg bildeteksten og tenkte 'ohhhhh!' Du er en skikkelig skjønnhet!», roser en fjerde.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer