TRIO: Alexandra Joner, Adélen Rusillo Steen og Tone Damli gledet seg over å kle seg opp i 90-talls stil før de skulle i ilden i «Allsang på Grensen»
<div>Foto: Morten Eik</div>
TRIO: Alexandra Joner, Adélen Rusillo Steen og Tone Damli gledet seg over å kle seg opp i 90-talls stil før de skulle i ilden i «Allsang på Grensen»
Foto: Morten Eik
Vis mer

Slik har du aldri sett Tone før

- En pikedrøm som går i oppfyllelse, forteller den norske artisten om sin nye stil. 

(Dagbladet): Tone Damli (28), Adelén Rusillo Steen (19) og Alexandra Joner (26) er tre av Norges mest populære kvinnelige artister om dagen.

Denne uken stod de tre sammen på scenen under innspillingen av TV 2-programmet «Allsang på Grensen» og viste frem helt nye sider av seg selv, skriver seher.no.

Den sexy trioen fremførte låter av Britney Spears og Spice Girls, noe antrekkene tydelig var inspirert av.

Ved Fredriksten Festning poserte de tre i 90 talls-inspirert miniskjørt, magetopp og hvite strømpeholdere.

Med hvite joggesko og fletter i håret, lignet de tre unektelig på Britney Spears i videoen til hennes gjennombruddslåt «...Baby One More Time».

GJØR SOM BRITNEY: Med hvite joggesko og fletter i håret, ligner de tre jentene unektelig på Britney Spears i videoen til hennes gjennombruddslåt «...Baby One More Time». Foto: Morten Eik
GJØR SOM BRITNEY: Med hvite joggesko og fletter i håret, ligner de tre jentene unektelig på Britney Spears i videoen til hennes gjennombruddslåt «...Baby One More Time». Foto: Morten Eik Vis mer

Gruet seg til dansingen

På sin blogg skriver Tone Damli at opptredenen bød på store utfordringer for henne.

«Og om eg har jobba fram til denne sendingen. Som di kanskje veit er det ikkje ofte eg har koreografi på scena mens eg syng, men denne gangen er det altså det. Dei to andre jentene er skolerte dansarar, meir eller mindre- Adelén med sin seier i Skal Vi Danse nylig og Alex… ja, ho er jo dansar», skriver hun.

Men det er liten tvil om at hun hadde gledet seg lenge.

«Og for meg er dette ein aldri så liten pikedrøm, vi skal nemlig gjere Britney Spears og Spice Girls. Det er lov til å le litt, men DU så gøy!»

«Allsang på grensen» fyller 10 år i år, og feirer med opptredener av Nico & Vinz, Angelina Jordan, Marcus & Martinus, Alexandra Joner, Adelén, Tone Damli og Kate Gulbrandsen.

Katrine Moholt er programleder med Carsten Skjelbreid, samt Øyvind Blunck og Åge Steen Nilsen som gjesteprogramledere.

I vinden

Men det er ikke bare på jobbfronten at Tone Damli viser nye sider. Damli og samboer Markus Foss har nemlig fått lov til å dele den store tomta de har kjøpt i Bærum, selvom kulturvernkontoret i kommunen har vært skeptiske, skriver Budstikka.

Damli og Foss kjøpte den toetasjes villaen på idylliske Blommenholm våren 2015.

I søknaden, som parets arkitekt sendte til kommunen i mars, stod det at:

«Det er foreløpig ikke tatt stilling til om eksisterende bolig skal søkes revet, eller alternativt rehabiliteres.», skrev Budstikka da.

Søknaden på det tidspunktet dreide seg derfor kun om å skille ut en 800 kvaderatmeter stor del av tomta. Paret har stått på og nå blir det nok nytt hus på den lille familien snart.