Angelina Jordan:

Slik har hun sjarmert en hel verden

Den norske 14-åringen er storfavoritt til å vinne «America's Got Talent: The Champions».

SANGTALENT: I en alder av åtte år vant Angelina Jordan «Norske talenter». Nå kan hun stikke av med seieren i nok en talentkonkurranse - denne gangen i USA. Her er hun avbildet i 2014. Foto: NTB Scanpix
SANGTALENT: I en alder av åtte år vant Angelina Jordan «Norske talenter». Nå kan hun stikke av med seieren i nok en talentkonkurranse - denne gangen i USA. Her er hun avbildet i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bare åtte år gammel sjarmerte Angelia Jordan seg inn i det norske folks hjerter, da hun i 2014 vant TV 2-konkurransen «Norske talenter».

Opptredenene hennes gikk viralt, og superstjerner som Gene Simmons (70) og Chris Brown (30) hyllet henne. Samme år som hun stakk av med seieren gjestet Jordan også det amerikanske talkshowet «The View».

Nå har Angelina Jordan rukket å bli 14 år gammel, og imponerer nok en gang på scenen - nå i en enda større skala, i «America's Got Talent: The Champions». Der er hun nå i finalen.

Men privat vet vi ikke særlig mye om «den lille jenta med den store stemmen», som mange kaller henne.

Begynte tidlig

I 2014 fortalte Jordans mor, Sara Astar (36), til «God morgen Norge» at dattera begynte å synge da hun var svært ung. Så kom drømmene.

- Da hun var fem år fortalte hun meg at hun ville at jeg skulle melde henne på talentkonkurranser, sa Astar den gang, før dattera selv sa at hun ville vise fram talentet sitt.

Det er ingen hemmelighet at det ble mye trykk og oppmerksomhet rundt den unge jenta da hun vant talentkonkurransen for seks år siden, og i det samme intervjuet fortalte Astar at dattera er glad i det hun gjør.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer