Tom Stiansen:

Slik holder de liv i kjærligheten

- Vi tar godt vare på hverandre og er rause og inkluderende.

GODT GIFT: «71 grader nord»-programleder Tom Stiansen og kona Hanne Eline Stiansen kunne feire tjue år som mann og kone i år. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
GODT GIFT: «71 grader nord»-programleder Tom Stiansen og kona Hanne Eline Stiansen kunne feire tjue år som mann og kone i år. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I september var programleder Tom Stiansen (50) ferdig med nok en innspillingsrunde av «71 grader nord». Den rutinerte programlederen har til sammen ledet 27 sesonger av det populære realityprogrammet - 15 «vanlige» og tolv kjendisversjoner.

Likevel går ikke eksalpinisten lei av å lede realityen.

- Jeg er ikke lei. Det er såpass artig og variert arbeid. Også er det morsomme og kreative folk å jobbe med. Det synes jeg er helt topp, sier han til Dagbladet.

- Jeg er nesten litt stolt over at jeg har holdt på så lenge og fått fornyet tillit hvert år. Det er bare hyggelig å bli spurt, legger han til.

Det er imidlertid ikke bare i programlederrollen Stiansen er en dreven fyr - han har også god erfaring i å være gift. Han og kona Hanne Eline Stiansen ga hverandre sine ja i 2000, og 1. juli i år kunne de feire 20 år som mann og kone.

Må tenne lys

Jubileet ble imidlertid av det rolige slaget.

- Vi fikk feira det, men det var ikke noe storslåtte greier, på grunn av corona. Vi får ta igjen de tingene når det roer seg. Vi har 50-årsdager å ta igjen også, forteller programlederen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer