Slik holdt «Jakten»-parene kjærligheten skjult

Det holdt på å gå galt flere ganger. - Jeg måtte si: «Trine, nå må du forsvinne!»

I SKJUL: «Jakten»-parene Ingvar Alstad og Trine Merethe Sverkmo, Erik Grytnes og Maria Bjørndal, og Fredrik Fjeld og Beatrice Fjell har måttet fly under radaren gjennom hele høsten. Foto: Espen Solli/ TV 2
I SKJUL: «Jakten»-parene Ingvar Alstad og Trine Merethe Sverkmo, Erik Grytnes og Maria Bjørndal, og Fredrik Fjeld og Beatrice Fjell har måttet fly under radaren gjennom hele høsten. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOEL GÅRD/ OSLO (Dagbladet): Mandag kveld ble årets siste episode av «Jakten på kjærligheten» sendt på TV 2.

Dermed er også flere måneder der årets tre «Jakten»-par har måttet skjule forholdene sine fra offentligheten så godt som mulig, over.

- At det inngås retningslinjer og avtaler mellom produksjon og deltakere rundt hva man kan røpe og ikke røpe under en tv-produksjon er helt naturlig. Uten ødelegger man spenningen for seerne, og seerne er gullet som vi må ta godt vare på, sier Unn Grethe Berge, presseansvarlig for «Jakten på kjærligheten» i TV 2, til Dagbladet.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer