HAR STOR FANSKARE: Astrid S, hvis egentlige navn er Astrid Smeplass, har fans over hele verden. Nå deler Astrid S-entusiaster fra Skottland til Canada bilder av seg selv på Twitter for å spre musikken til den norske 19-åringen. Foto: Broadimage / Scanpix
HAR STOR FANSKARE: Astrid S, hvis egentlige navn er Astrid Smeplass, har fans over hele verden. Nå deler Astrid S-entusiaster fra Skottland til Canada bilder av seg selv på Twitter for å spre musikken til den norske 19-åringen. Foto: Broadimage / ScanpixVis mer

Slik hylles Astrid S av fans fra hele verden

Knipser selfies i New Zealand, Slovakia og Brasil for å løfte fram den norske popprinsessen (19).

(Dagbladet): På Twitter får emneknaggen #selfiesforastrid flere brukere for hver time som går.

I forrige uke oppfordret nemlig en norsk fan andre Astrid S-entusiaster til å dele et bilde av seg selv, i tillegg til navn og nasjonalitet.

Hensikten er at fans skal bli kjent med hverandre.

Nå brer emneknaggen om seg, og i skrivende stund har nærmere 100 Twitter-brukere fra hele verden tagget bilder av seg selv med #selfiesforastrid.

Elsker Astrid S «sååå mye»

Blant nasjonalitetene som er representert finner man, ikke uventet, naboland som Sverige og Danmark. Men også i langt mer fjerntliggende land som New Zealand, Brasil og Argentina befinner det seg Astrid S-fans, ut fra Twitter å dømme.

I tillegg til å skrive navn og nasjonalitet utdyper flere fans hvor mye de setter pris på den norske popstjernas musikk. Noen skriver at de elsker henne «sååå mye».

Astrid S, hvis fulle navn er Astrid Smeplass, har lagt merke til bildene som blir tatt i hennes ære, og har selv publisert en selfie med et bredt glis og en spøkefull finger opp i nesa, der hun skriver at #selfiesforastrid er hennes nye favorittgreie.

I USA

Artisten er aktuell med singelen «Hurts So Good», og befinner seg for tiden på promorunde i USA, der hun ut fra egen Instagram-konto å dømme har besøkt byer som Los Angeles, Miami og San Fransisco så langt.

Dagbladet har forsøkt å få en kommentar fra Astrid S via hennes plateselskap Universal Music, foreløpig uten å lykkes.

I had my first radiospin in the states this week in Miami!! Thank u veri much @y100miami 🙉💓

A photo posted by Astrid S (@astridsofficial) on