Hertuginne Meghan:

Slik hyllet hun prinsen

Hertuginne Meghan kunne ikke være til stede under begravelsen, men hyllet likevel prins Philip.

SENDTE HILSEN: Hertuginne Meghan var ikke til stede i forbindelse med dronning Elizabeths ektemanns begravelse, men fikk likevel sendt en siste hilsen. Her er dronningen og Meghan fra en annen anledning. Foto: REX/NTB
SENDTE HILSEN: Hertuginne Meghan var ikke til stede i forbindelse med dronning Elizabeths ektemanns begravelse, men fikk likevel sendt en siste hilsen. Her er dronningen og Meghan fra en annen anledning. Foto: REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var nok mange som hadde håpet å få se hertuginne Meghan (39) tilbake i Storbritannia forrige uke i forbindelse med prins Philips begravelse, som fant sted lørdag.

Men den gang ei.

I god tid før den britiske kongefamilien skulle ta et siste farvel med den avdøde prinsen, som ble 99 år gammel, ble det kjent at Meghan ikke ville reise fra USA sammen med prins Harry (36).

En talsperson for paret kunne fortelle at Meghan ikke ville delta i den kongelige begravelsen etter råd fra legen sin.

Hertugparet av Sussex venter som kjent ei lita jente til sommeren, og 39-åringen fikk derfor beskjed om at det ikke er lurt å reise så seint i svangerskapet. Men det betyr ikke at hun ikke satte sitt preg på den triste dagen.

Spesiell hilsen

Ifølge Page Six sendte Meghan og Harry en helt spesiell krans til prins Philip, med et håndskrevet kort. Når det gjelder blomsterkransen ble denne laget av Willow Crossley, samme person som pyntet til kveldsarrangementet på Frogmore Gardens i Windsor da Harry og Meghan giftet seg i 2018.

Crossley sto også for blomstene under Archie, parets sønn, sin dåp året etter, og i forbindelse med lanseringen av The Hubb Communitys kokebok på Kensington Palace.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer