Ivanka Trump:

Slik kapret hun «alles» interesse

Ivanka Trump er vokst opp i rampelyset, og oppmerksomheten rundt henne har ikke akkurat minsket med åra.

VED PAPPAS SIDE: Etter at Donald Trump ble valgt til president i 2016 har dattera Ivanka Trump stått ved hans side. Hun var imidlertid kjent lenge før valget. Foto: NTB Scanpix
VED PAPPAS SIDE: Etter at Donald Trump ble valgt til president i 2016 har dattera Ivanka Trump stått ved hans side. Hun var imidlertid kjent lenge før valget. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De aller fleste i 2020 har hørt navnet Ivanka Trump (38) i en eller annen sammenheng. Det er imidlertid ikke før de siste fire åra at hun er blitt en jevnlig snakkis i både presse og sosiale sammenkomster, noe som kanskje ikke er så rart.

38-åringen er selvsagt dattera til den amerikanske presidenten Donald Trump. Og ikke nok med dét - hun utgjør også en stor del av farens team, og fungerer i dag som seniorrådgiver i Det hvite hus.

En rekke mennesker har de seineste åra imidlertid satt spørsmålstegn ved hvorvidt hun faktisk er enig i alt faren foretar seg.

Presidentdattera har nemlig stått stødig ved farens side gjennom hele hans presidentskap, til tross for alt fra utroskapsrykter og #metoo-anklager, til spinnville tirader på Twitter og urovekkende presidentavgjørelser.

For å forstå 38-åringens tankegang noe bedre, må vi trolig tilbake til et høstkaldt Manhattan tidlig på 80-tallet.

Ivanka Marie Trump, bedre kjent som bare Ivanka, er nemlig en ekte New York-kvinne. Hun ble født den 30. oktober i 1981 i nettopp New York, og ble tidlig indoktrinert i det rampelyset hadde å by på. Hennes far var på tidspunktet allerede en suksessrik eiendomskonge, og mora Ivana Trump var også svært synlig som modell, forretningskvinne og forfatter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer