Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

«Farmen» 2016

Slik kuppet kvinnene «Farmen». Svensk ekspert: - Helt rått. Det bidrar til å bryte en barriere

For første gang i «Farmen»s historie møttes to kvinner i finalen. Nå får programmet kvinneskryt.

I TOPPEN: Laila Lochert (40) gratuleres av meddeltaker Sophie Therese Lindberg (25) etter å ha kuppet «Farmen»-seieren. Selv tok Lindberg andreplassen. Foto: Thomas Rasmus Skaug
I TOPPEN: Laila Lochert (40) gratuleres av meddeltaker Sophie Therese Lindberg (25) etter å ha kuppet «Farmen»-seieren. Selv tok Lindberg andreplassen. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer

I går kveld fikk tv-seerne endelig svaret på hvem som stakk av med seieren i TV 2s 12. «Farmen»-sesong. Etter elleve knallharde tv-uker var det barneskolelæreren Laila Lochert (40) som til slutt kunne slippe jubelen løs, med ei hytte og en bil rikere.

- Jeg er så rørt og takknemlig overfor alle som har heiet på meg. Det er helt fantastisk å endelig kunne fortelle at jeg vant. Jeg er så stolt, forteller Lochert til Dagbladet.

Selv om det populære realityprogrammet har bydd på fast gårdsunderholding, intrigemakeri og tvekamper, har noe vært annerledes i år.

- Tilfeldig

For første gang i «Farmen»s historie møttes to kvinner i finalen. Tidligere har finalistene bestått av menn, eller to kjønn.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?