«Funkygine»:

Slik løser de barneknipa

Jørgine Vasstrand og Morten Sundli slipper Norge tett innpå, men det er ikke helt uten betenkeligheter.

STRENG STORESØSTER: Tvillingbrødrene Emil og Silas Massa Vasstrand er tydelige på hvem som er sjefen i familien deres. Video: Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

På mandag har «Funkyfam» premiere på TV 2 - serien der vi får et intimt møte med Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (30) og hennes familie. I format kan det likne på både «Bloggerne» og «Keeping Up With The Kardashians», og snert, krangling og hverdag blir klippet sammen.

Med seg på skjermen skal bloggeren og treningsprofilen ha med ektemannen, brødrene og moren, og de kan love høyt tempo og mye sunnmørsdialekt når de alle barker sammen.

Vi får også se roligere sider ved hverdagen, som Vasstrand og ektemannen, fotballspiller Morten Sundli (31), sitt liv som småbarnsforeldre på Jessheim.

De oppdrar tre barn sammen, og ble så nylig som i fjor foreldre til det siste tilskuddet - sønnen Milano. Sokrates og Filippa har Vasstrand med eksen, men de bor hos henne og den tidligere Odd-spilleren.

Selv om kameraene har vært tett på familien det siste halvåret, forsikrer mamma Vasstrand om at barna på ingen måte skal oppta mye skjermtid i serien.

- Statister

- Barna er der innimellom, men de er absolutt ikke i fokus. Det er ikke sånn at jeg sier til Sokrates at familien vår får en egen serie. De er ikke en del av det på den måten som vi er. Vi har tatt de med der vi synes det er forsvarlig at de er, i en del av hverdagen, forteller Vasstrand til Dagbladet, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer