«Senkveld med Helene og Stian»

Slik løser TV 2 en eventuell Blipp-krise: - Kommer til å løpe av gårde

Stian Blipp løper fra innspilling om han må.

PARATE: Helene Olafsen er parat dersom hun må styre showet alene framover. Stian Blipp legger nemlig ikke skjul på at han har store intensjoner om å løpe ut av sending dersom det blir behov for det. Foto: TV 2
PARATE: Helene Olafsen er parat dersom hun må styre showet alene framover. Stian Blipp legger nemlig ikke skjul på at han har store intensjoner om å løpe ut av sending dersom det blir behov for det. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den 19. mai, samme dag som amerikanske Meghan Markle (37) giftet seg inn i det britiske kongehuset og ble hertuginne, giftet et annet kjent og folkekjært par seg. «Senkveld»-programleder Stian Blipp (28) og influenser Jamina Iversen (30) ga hverandre sine «ja», til stor jubel fra venner, familie og fans.

Bare to dager seinere røpet det nygifte paret, i hvert sitt Instagram-innlegg, at de også venter sitt første barn. Terminen er ikke langt unna nå, og det er ingen tvil om at de gleder seg til å bli foreldre.

Det kan fort by på problemer for Blipp. Han tok over som programleder for «Senkveld» sammen med Helene Olafsen (28) i høst, og leder derfor programmet sammen med henne ukentlig. Dersom deres kommende datter skulle melde sin ankomst under innspilling, har både produksjonen og Blipp selv planen klar.

- Kommer til å løpe

- Telefonen er påslått hele tiden. Akkurat når jeg er på sending ligger den ute på regirommet. Alle har fått streng beskjed at hvis det står “Kjæærstn ❤️” på skjermen, så må de komme løpende inn i studio, og da kommer jeg bare til å løpe av gårde, skriver Stian Blipp i en mail til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer