Kristine Thybo Hansen:

Slik lurte de «Farmen»-seerne trill rundt: - Planla sin egen hjemreise

Flere deltakere hevder «Jegertvilling»-Kristine (25) tapte tvekampen med vilje.

HEMMELIG SPILL I KULISSENE: Det var Kristine Thybo Hansen (til venstre) som trakk det korteste strået i kveldens tvekamp mot tvillingsøstera. Til tross for at jentene kjempet med nebb og klør i en rekordlang melkespannholdingskonkurranse, var tv-exiten angivelig planlagt. Foto: Alex Iversen / TV 2
HEMMELIG SPILL I KULISSENE: Det var Kristine Thybo Hansen (til venstre) som trakk det korteste strået i kveldens tvekamp mot tvillingsøstera. Til tross for at jentene kjempet med nebb og klør i en rekordlang melkespannholdingskonkurranse, var tv-exiten angivelig planlagt. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter å ha knust rekorden til Aylar Lie (33) i melkespannholding fra fjorårets sesong, på godt over åtte minutter, var det til slutt Kristine Thybo Hansen (25) som måtte forlate kjendisversjonen av «Farmen» søndag kveld.

Tv-profilen ble utpekt til førstekjempe tidligere i uka, og valgte å møte sin egen jegertvillingsøster, Johanne Thybo Hansen (25), til tvekamp.

Hvilke to kjendiser som endte på tvekamp-podiet, valg av konkurransegren og utfall, skal på ingen måte ha vært tilfeldig. Etter det Dagbladet kjenner til var «Jegertvilling»-Kristines tv-exit nøye planlagt - fra start til slutt.

- Bare tull

For mens tv-seerne får inntrykk av at avskjeden, og den ukentlige prosessen rundt, forløp på normalt vis, sitter flere deltakere på helt andre historier.

- Kristine hadde gått hele uka og snakket om at hun var sliten, og det var ingen tvil om at hun planla sin egen hjemreise. Selv var jeg ganske irritert over hele opplegget, medgir tidligere håndballspiller Frank Løke (37) overfor Dagbladet, og fortsetter:

- Hvis du først vil trekke deg, hvorfor kan du ikke bare pelle deg ut av programmet med en gang, i stedet for å late som du gir ditt beste i en tvekamp? Flere tusen nordmenn melder seg på «Farmen» hvert eneste år, og her reiser man hjem fordi man er litt sliten. Det er bare tull, konstaterer han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer