«Farmen kjendis» 2019:

Slik lurte han TV 2 trill rundt: - Iscenesatte min egen exit

Runar Søgaard (51) innrømmer å ha tapt «Farmen»-tvekampen med vilje.

UTE: Runar Søgaard forteller til Dagbladet hvorfor han tapte «Farmen kjendis»-tvekampen med vilje. Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg gjorde ikke mitt beste i den tvekampen, dessverre. I utgangspunktet hadde jeg veldig lyst til å bli med videre, men så var det en situasjon som oppsto utenfor, forteller Runar Søgaard (51) til Dagbladet.

Det ble med to «Farmen»-uker for den velomtalte eks-predikanten og foredragsholderen. 51-åringen takket for seg i søndagens program, etter å ha tapt en øksekastkonkurranse mot den tidligere proffbokseren Ole «Lukkøye» Klemetsen (47).

Søgaard traff blinken på første forsøk, men bommet på de resterende kastene. Og mens det på tv kan virke som en hvilken som helst tvekamp, mener Søgaard altså å ha planlagt utfallet på forhånd.

Holdt det hemmelig

- Jeg iscenesatte min egen exit, ja. Da Mina (radioprofil Mina Hadjian, ukas storbonde) skulle utpeke førstekjempe tidligere i uka, ba jeg henne om å velge meg, slik at jeg kunne reise hjem etter to uker, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer