Martine Lunde og Alexander Sæterstøls aprilspøk:

Slik lurte hun leserne trill rundt med aprilspøken

Følgerne til Martine Lunde gikk fem på aprilspøken hennes.

LURING: Nå avslører Martine Lunde hvordan hun fikk følgerne til å tro på aprilspøken hennes. Foto: Privat
LURING: Nå avslører Martine Lunde hvordan hun fikk følgerne til å tro på aprilspøken hennes. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Martine Lunde fikk følgerne sine til å sperre opp øynene søndag, da hun delte et innlegg på bloggen sin.

I innlegget avslørte hun nemlig at hun hadde tatt tatovering av kjæresten, og tidligere «Paradise»-kollega Aleksander Sæterstøl sitt navn, og også bestevenninnen Isabelle Eriksen sitt.

Saken fortsetter nedenfor.

TOK TATOVERING: Martine Lundes følgere gikk fem på spøken. Tatoveringen tilhører derimot moren til Aleksander. Foto: Privat
TOK TATOVERING: Martine Lundes følgere gikk fem på spøken. Tatoveringen tilhører derimot moren til Aleksander. Foto: Privat Vis mer

- Sovnet

Lunde skriver videre at det hele utspilte seg på fylla i påskeferien og at hun fikk tatoveringen sponset.

- Isabelle og jeg var jo som sagt på Hafjell i noen dager, og jeg skal innrømme at det ble litt for mye alkohol. Vi var jo først på afterski, og det tok litt av kan man si. Han ene vi var med hadde booket en tatoveringstime til seg selv på Hafjell, og jeg har aldri sett noen andre ta tatovering før. Derfor bestemte vi oss for å bli med, og da jeg fikk spørsmål om å få sponset tatovering (og få betalt for det), sa jeg selvfølgelig ikke nei, skriver hun på bloggen sin.

Overfor Dagbladet kan derimot «Paradise»-profilen avsløre at det hele er en vel gjennomført 1. april-spøk.

Til innlegget har Lunde nemlig skaffet et bilde av det hun skriver er sin tatovering. Til tross for at mange har reagert på at Isabelle sitt navn er skrevet feil, hadde bloggeren også et svar på hvorfor det hadde skjedd.

- (...) Jeg sovnet mens vi holdt på. Derfor ble ikke Isabelle sitt navn riktig en gang. Herregud, haha, skriver hun videre.

Saken fortsetter under bildet.

BESTEVENNINNER: Martine lurte fansen med at hun hadde tatovert bestevenninnen Isabelle sitt navn på leggen. Foto: Privat
BESTEVENNINNER: Martine lurte fansen med at hun hadde tatovert bestevenninnen Isabelle sitt navn på leggen. Foto: Privat Vis mer

Til Dagbladet forklarer Lunde at det er en ekte tatovering, men at den ikke tilhører henne, men Sæterstøl sin mor.

Den vel gjennomførte spøken kom Lunde på for omtrent et halvt år siden, da hun så tatoveringen.

- Søsteren til Aleksander heter Isabel, så det passet helt perfekt. Venninnen min skriver jo navnet sitt litt annerledes, så derfor måtte jeg late som at jeg tok den etter afterski og at jeg var veldig full, i og med at det var skrivefeil, forteller hun til Dagbladet.

Videre innrømmer hun at til tross for at forholdet til Aleksander er svært bra i dag, ville hun aldri tatovert navnet hans på nåværende tidspunkt.

Saken fortsetter nedenfor.

VINNEREN: Martine Lunde gikk av med seieren i Paradise Hotell 2017, etter å ha sluppet glasskula foran øynene på Kevin. Video: Dagbladet / TV 3 Vis mer

- Det må være ganske kjipt om det en dag blir slutt mellom oss, selv om vi har det veldig bra nå, så vet man ikke hvordan ting er om ti år. Om vi er 90 år og fortsatt sammen, da skal jeg kjøre på med en kjærestetatovering, sier hun.

- Skikkelig dum

I kommentarfeltet på bloggen er det flere følgere som har spekulert i om det hele var en spøk fra Martine Lunde sin side, likevel er det en rekke personer som har gått fem på.

- Det var mange som også ville forsvare meg i kommentarfeltet, sier hun og legger til at de sykeste kommentarene kom fra dem som trodde at den var ekte.

- De sykeste reaksjonene er vel at dersom den var ekte, så er jeg skikkelig dum. Det er faktisk en del som synes den var kjempefin, og at det ikke gjør noen ting om at Isabelle sitt navn står feil, fortsetter hun.

Det var under fjorårets sesong av «Paradise Hotel», hvor Lunde gikk helt til topps, at de to turtelduene ble et par. Siden deltakelsen har kjærligheten fortsatt å blomstre for paret.

♡♡

Et innlegg delt av Martine Lunde Aarsrud (@martinelunde)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer