Slik markerer kjendisene morsdagen

- Nå vet jeg hvordan det er å ha et mammahjerte.

FØRSTE MORSDAG: Tidligere tv-profil Samantha Skogrand (29) er blant kjendisene som markerer morsdagen i dag, søndag. Her avbildet i februar i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FØRSTE MORSDAG: Tidligere tv-profil Samantha Skogrand (29) er blant kjendisene som markerer morsdagen i dag, søndag. Her avbildet i februar i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det har ennå ikke gått helt opp for meg at jeg er mor, forteller Samantha Skogrand (29) til Dagbladet.

Søndag markerer den tidligere TV 2-profilen sin første morsdag, sammen med mødre over hele landet. Morsdag er som kjent en særskilt hedersdag for nettopp mødre, som i Norge feires andre søndag i februar.

Samantha Skogrand og kjæresten, tidligere skiskytter Emil Hegle Svendsen (33), ble foreldre for første gang i slutten av januar, til en liten gutt. Den nybakte moren legger ikke skjul på at hverdagen er snudd på hodet.

Feirer med vintersport

- Det er så altoppslukende og man vil bare at de skal ha det best mulig. Nå vet jeg hvordan det er å ha et mammahjerte, forteller hun, og legger til:

- Emil og jeg er veldig takknemlige for at vi har fått en frisk liten gutt. Vi «feirer» med mating og vintersport på tv.

Skogrand har også delt et bilde av seg selv og sønnen på Instagram, der hun legger ved en kjærlig hyllest:

«Lille venn. Det har fortsatt ikke gått opp for meg at jeg er mammaen din. Vi kjenner hverandre ikke så godt ennå, men etter 12 dager så har jeg lært at du liker å bli kilt bak øret og at Kim Larsen-sanger er din greie. Lite visste jeg hvor skummelt og altoppslukende dette kom til å bli, men vit at vi er så takknemlige. Gleder meg til resten av livet med deg <3 Gratulerer med morsdagen, alle sammen!»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer