Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll

Slik møtte han kjæresten

Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll og kjæresten Maren Platou har mer enn nok på gang.

KJÆRESTER: I et nytt intervju med Costume, forteller Kyrre Gørvell-Dahll og kjæresten Maren Platou hvordan de møttes. Foto: NTB scanpix
KJÆRESTER: I et nytt intervju med Costume, forteller Kyrre Gørvell-Dahll og kjæresten Maren Platou hvordan de møttes. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den norske superstjerna Kygo (28) gjør det bedre enn noensinne. Kyrre Gørvell-Dahll, som han egentlig heter, har på få år klart å bli en av verdens ledende artister innenfor EDM-sjangeren, og reiser verden rundt med sin tropiske housemusikk.

Det har gjort ham til kjendis i flere land, og pengene har rullet inn. Det er ikke så altfor lenge siden artisten kjøpte det som var Bergens dyreste bolig, som i pressen ble døpt «Kygo-nesset». Der skal han imidlertid ikke bo alene.

For mens Gørvell-Dahll har reist verden rundt for å spille for festglad ungdom, har kjæresten, Maren Platou (26), som oftest vært hjemme i Norge. Hun har nemlig studert sykepleie, og prioritert studiene framfor å reise verden rundt med kjæresten.

Sammen lenge

De to har vært sammen i flere år, og forholdet deres ble kjent på omtrent samme tid som da Gørvell-Dahll slo gjennom som Kygo. Stort mer om forholdet deres er ikke offentlig kjent.

Paret har nemlig for vane å være svært mediesky, og lar seg sjelden intervjue. I et nytt intervju med motebladet Costume forteller de imidlertid om hvordan de to egentlig møttes, noe som har vært et mysterium i årevis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer