Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll

Slik møtte han kjæresten

Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll og kjæresten Maren Platou har mer enn nok på gang.

KJÆRESTER: I et nytt intervju med Costume, forteller Kyrre Gørvell-Dahll og kjæresten Maren Platou hvordan de møttes. Foto: NTB scanpix
KJÆRESTER: I et nytt intervju med Costume, forteller Kyrre Gørvell-Dahll og kjæresten Maren Platou hvordan de møttes. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den norske superstjerna Kygo (28) gjør det bedre enn noensinne. Kyrre Gørvell-Dahll, som han egentlig heter, har på få år klart å bli en av verdens ledende artister innenfor EDM-sjangeren, og reiser verden rundt med sin tropiske housemusikk.

Det har gjort ham til kjendis i flere land, og pengene har rullet inn. Det er ikke så altfor lenge siden artisten kjøpte det som var Bergens dyreste bolig, som i pressen ble døpt «Kygo-nesset». Der skal han imidlertid ikke bo alene.

For mens Gørvell-Dahll har reist verden rundt for å spille for festglad ungdom, har kjæresten, Maren Platou (26), som oftest vært hjemme i Norge. Hun har nemlig studert sykepleie, og prioritert studiene framfor å reise verden rundt med kjæresten.

STJAL SHOWET: Kygo kuppet finaleopptreden foran ti millioner TV-seere da han fremførte låten «Higher Love» i «America's Got Talent». Vis mer

Sammen lenge

De to har vært sammen i flere år, og forholdet deres ble kjent på omtrent samme tid som da Gørvell-Dahll slo gjennom som Kygo. Stort mer om forholdet deres er ikke offentlig kjent.

Paret har nemlig for vane å være svært mediesky, og lar seg sjelden intervjue. I et nytt intervju med motebladet Costume forteller de imidlertid om hvordan de to egentlig møttes, noe som har vært et mysterium i årevis.

Dette er faktisk første gang paret har stilt opp sammen i et intervju sammen noensinne, og selv om det ikke akkurat er et portrettintervju, får vi et innblikk i den romantiske hverdagen deres.

- Vi ble kjent via felles venner for fem år siden, og hadde det veldig gøy den sommeren vi møttes. Det tok litt tid før det ble ordentlig seriøst mellom oss, siden Kyrre stadig var på reisefot, forteller Platou til Costume.

Se dette innlegget på Instagram

Happy birthday baby🎉 love you❤️

Et innlegg delt av Kygo (@kygomusic)

For tiden er hun opptatt med å pusse opp det gedigne huset deres, mens artistkjæresten turnerer verden rundt. I fjor hadde han hele 87 konserter i 31 land, så det er kanskje ikke så rart at de to ikke får all verdens tid til hverandre. Likevel er de opptatt av å støtte hverandre fullt ut i det de driver med.

- Vi støtter hverandres karrierevalg og unner hverandre det beste, sier hun, hvorpå kjæresten følger opp:

- Vi lever et travelt liv, men på hjemmebane prøver vi å dele likt på de «kjedelige» arbeidsoppgavene. Men jeg må nok ærlig innrømme at Maren er litt flinkere enn meg, sier artisten.

POPULÆR: - Han er den artisten som har nådd èn milliard avspillinger på Spotify på kortest tid, sier Ellen DeGeneres før Kygo fremfører hiten «Stole the Show» med sanger Parson James. Video: Med tillatelse fra TV3. Vis mer

Bergens dyreste eiendom

Det var i september i fjor at det i en pressemelding fra artisten ble kjent at han hadde bladd opp elleville 21 millioner for eiendommen i Bergen.

Boligen består av åtte soverom og en egen tennisbane, og har en tomt på totalt 15,5 mål. Det er den kjente arkitekten Ole Landmark som står bak boligen, som ble bygget til kjøpmann Peter Petersen i 1918.

MILLIONBOLIG: Kygo betalte hele 41 millioner kroner for sin nye bolig. Med det slo han kloa i tidenes dyreste bergenshus. Foto: NTB Scanpix
MILLIONBOLIG: Kygo betalte hele 41 millioner kroner for sin nye bolig. Med det slo han kloa i tidenes dyreste bergenshus. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Eiendommen ligger bare 300 meter fra Gørvell-Dahlls barndomshjem.

- Det er ikke mange sentrale eiendommer til salgs i så flotte omgivelser. Det at jeg har mange barndomsminner fra nettopp dette området bidro til at valget var relativt enkelt. Nå gleder jeg meg til å overta og flytte inn, sa han i pressemeldingen.

Eiendomsmegler Tom Jørgensen kunne den gang fortelle til Bergens Tidende at boligen krevde enkelte oppgraderinger, et prosjekt kjæresten nå har satt i gang med. B

Avstandsforhold

Da Gørvell-Dahll i 2015 avslørte at han hadde fått seg kjæreste, valgte han å ikke røpe hvem kjæresten var. Det tok imidlertid ikke lang tid før det ble kjent at det var Maren Platou som hadde kapret hjertet hans.

TV 2 fikk året etter et møte med Kyrre i Paris, og for første gang snakket han ut om forholdet til sykepleierstudenten.

- Det er en utfordring fordi vi er i et avstandsforhold, men det fungerer veldig bra så langt. Jeg tror hun bare er glad på mine vegne, fortalte Gørvell-Dahll til kanalen i 2016.

Og avstandsforholdet har åpenbart fungert, for duoen holder stadig sammen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media