Johanna Grønneberg Mesa:

Slik møtte hun dama

Johanna Grønneberg Mesa letter på sløret om sitt nye forhold.

NY KJÆRESTE: Johanna Grønneberg Mesa gikk gjennom graviditet, brudd og ny kjærlighet. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
NY KJÆRESTE: Johanna Grønneberg Mesa gikk gjennom graviditet, brudd og ny kjærlighet. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

2022 ble utvilsomt et innholdsrikt år for TV-profil Johanna Grønneberg Mesa (43).

I april samme år fikk hun sitt andre barn med ektemannen Vincent Pryme. Bare få måneder seinere ble det kjent at hun og ektemannen hadde gått hver til sitt etter 14 år sammen.

Store endringer kom altså på løpende bånd for Johanna, som også har datteren Savannah Kaney Vincentdatter Mesa (10) med eksmannen.

I ettertid har hun lettet på sløret om tida etter skilsmissen overfor Dagbladet, men tidligere i år kunne hun dele gladnyheten om at hun hadde funnet lykken igjen etter bruddet. Denne gangen med den profesjonelle fotballtreneren Madison «Maddy» Wheeler (30), som hun møtte gjennom laget til datteren.

Eksen skjønte det

Overfor Kamille røper hun nemlig at hun forelsket seg i Maddy mens hun gikk gravid med sønnen og fremdeles var gift med Vincent.

- Jeg merket at jeg syntes det var godt å være i nærheten av henne, men kroppen forelsket seg før hodet. Jeg var jo gravid og trodde det var hormoner som gjorde meg rar. Blir man lesbisk fordi man har en guttebaby i magen, liksom? sier hun i intervjuet med Kamille, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer