Kamala Harris:

Slik møtte hun ektemannen

Sju år etter at de møttes, kommer Kamala Harris med privat avsløring til ektemannen Doug Emhoff.

HEMMELIGHET: Kamala Harris (56) skal lenge ha holdt en liten hemmelighet skjult for ektemannen Doug Emhoff (56). Her er de avbildet sammen i 2019 - han med bilde av kona på telefonen. Foto: Alex Wong/ Getty Images/ AFP/ NTB
HEMMELIGHET: Kamala Harris (56) skal lenge ha holdt en liten hemmelighet skjult for ektemannen Doug Emhoff (56). Her er de avbildet sammen i 2019 - han med bilde av kona på telefonen. Foto: Alex Wong/ Getty Images/ AFP/ NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

56 år gamle Kamala Harris ble historisk da demokraten Joe Biden (78) vant presidentvalget i USA i november. Med det ble Harris nemlig USAs første kvinnelige, og fargede, visepresident.

Harris, som 20. januar ble tatt i ed som Joe Bidens visepresident under innsettelsesseremonien i Washington D.C., virker mer enn klar for å overta rollen fra republikaneren Mike Pence (61).

I forbindelse med presidentvalget i høst viste også flere stjerner sin støtte til Harris og roste henne for sitt engasjement. En hel del kjendiser, som Lizzo, Beyoncé og Selena Gomez, har vært tydelige i sin støtte til både Harris og Biden, ifølge Marie Claire.

USAs første «second gentleman»

Med valgseieren - og den påfølgende innsettelsen - ble ikke bare Harris historisk, men også hennes ektemann, Doug Emhoff (56). Han er nemlig USAs første «second gentleman» - altså den første mannlige ektefellen til en visepresident.

Emhoff, som er partner i advokatfirmaet DLA Piper, gjorde karriere som kjent advokat i underholdningsindustrien. Men da valgseieren var et faktum sluttet Emhoff i jobben og viet seg til sin nye rolle som USAs aller første «second gentleman», slik Dagbladet tidligere har skrevet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer