Øyunn Krogh:

Slik møtte hun kjæresten

«Farmen kjendis»-aktuelle Øyunn Krogh letter på sløret om hvordan hun møtte kjæresten.

NYFORELSKET: Selv om paret har vært sammen i noen år, føler Øyunn Krogh seg nærmest nyforelsket igjen etter å ha vært borte fra kjæresten Levi Try for å spille inn «Farmen kjendis». Foto: TV 2.
NYFORELSKET: Selv om paret har vært sammen i noen år, føler Øyunn Krogh seg nærmest nyforelsket igjen etter å ha vært borte fra kjæresten Levi Try for å spille inn «Farmen kjendis». Foto: TV 2. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Øyunn Krogh (26) ble kjent for det norske folk da hun deltok i TV 2-programmet «Sommerhytta» og vant sammen med kjæresten Levi Try (24). Nå for tiden er hun aktuell i «Farmen kjendis», og hun har allerede rukket å være innblandet i litt dramatikk.

Krogh er også med i den nye sesongen av «Sofa», hvor hun sammen med kjæresten ser på og kommenterer ulike TV-programmer og hendelser.

Forrige uke var den «Farmen kjendis»-aktuelle 26-åringen gjest i podkasten til Iselin Guttormsen (34) med navn «G-punktet». Der lettet hun på sløret om hvordan det ble et par ut av henne og Levi Try.

Tok kontakt på Instagram

Det hele startet med at Try tok kontakt på Instagram, og spurte rett ut om de kunne møtes for noen øl dagen etter. I podkasten forteller Krogh hvor bra det passa at han kom inn i livet hennes på det tidspunktet.

Hun likte også godt at han var rett på sak, og hun nølte dermed ikke med å si ja til invitasjonen han kom med.

Overfor Dagbladet utdyper Krogh det slik:

- Jeg har vært på ganske mange dater. Etter hvert blir man klar over hva man ikke er på utkikk etter. Han hadde ingenting av det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer