Sofie Karlstad:

Slik møtte hun kjæresten

- Han fikk aldri fingeren ut.

TV-AKTUELL: Den kommende tida er Sofie Karlstad aktuell med flere TV-programmer. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
TV-AKTUELL: Den kommende tida er Sofie Karlstad aktuell med flere TV-programmer. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Realityprofil Sofie Karlstad (25) har vært å se i en rekke TV-programmer, deriblant «Paradise Hotel» og «Celebrity Ex on the Beach», men har trolig ikke vært så aktuell på skjermen som det hun kommer til å være de neste ukene.

Allerede andre nyttårsdag var det klart for en ny runde med «Bloggerne», før «Farmen kjendis» kjøres i gang igjen 10. januar. Karlstad er med i begge programmene.

Under pressetreffet på førstnevnte kunne 25-åringen røpe at hennes nye flamme, hvis identitet foreløpig ikke er kjent, også vil være å se. Men at det var de to som skulle ende opp sammen var på ingen måte en selvfølge.

KJÆRESTER: Sofie Karlstad er med i «Bloggerne» og her får vi se mer av kjæresten hennes. Video: Rød Løper Vis mer

Dro på date med kompisen

Overfor TV 2 forteller Karlstad at hun var den som måtte få ut fingeren for at det skulle bli noe mellom henne og kjæresten.

Som klisjeen sier så er verden et lite sted, og duoen hadde derfor «møttes» flere ganger.

- Jeg har sett han sole seg på Tjuvholmen, så har vi gått forbi hverandre flere ganger på Sats, og vi har danset sammen ute, forteller influenseren, og legger videre til:

- Han fikk aldri fingeren ut, så det var kompisen hans som ba meg ut og ikke han. Så fant jeg han via kompisen sin DM, så dro jeg på date med han i stedet.

- VELDIG TILFREDS: Influenser Sofie Karlstad svarer på kjæresteryktene. Reporter: Thea Hope. Video: Anna Celine Hanisch / Paramount+. Vis mer

Annet enn at kjærestens fornavn begynner på bokstaven «T», har Karlstad valgt å holde ham hemmelig inntil videre. Hun har likevel postet flere kryptiske bilder av de to sammen på sosiale medier.

Dagbladet har ikke lykkes i å komme i kontakt med Sofie Karlstad.

Svarer på «Tigerstaden»-ryktene

For ganske nøyaktig ett år siden ble det delt en rekke oppdateringer på Instagram som fikk det til å gå rykter om en ny realityserie var på gang.

Bilder av influenserne Sophie Elise Isachsen (28), Nora Haukland (25), Karianne Vilde Wølner (28), Ragnhild Margrethe Andersen (31), Nina Winther (29) og Karlstad fikk fansen til å tro på et mulig «Tigerstaden»-comeback.

ROMANSEN TAR SLUTT: Sofie Karlstad fant raskt tonen med den britiske reality-stjernen Kori Sampson i «Celebrity Ex on the Beach», men romansen tok slutt like fort som den startet. Video: Rød Løper / Paramount + Vis mer

Men så skjedde det ikke noe mer.

Til TV 2 forteller Karlstad at de hadde vært på en middag og at planen var å spille inn en pilot til en TV-idé. Hvorfor det ikke ble noe av er hun derimot ikke helt sikker på.

- Jeg har verken hatt så mye kommunikasjon med Sophie eller de som skulle produsere det. Så jeg er litt usikker. Kanskje de ikke har solgt det inn til en kanal. Det kan jo dukke opp igjen, men jeg tror ikke jeg er med da, innrømmer hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer