Prins Harry og hertuginne Meghan:

Slik møttes de i hemmelighet

Prinsen avslører hvordan han holdt møtene skjult.

HEMMELIGE MØTER: Prins Harry avslører at han møtte Meghan flere ganger før forholdet ble kjent. Foto: Phil Noble / Reuters / Pool / NTB
HEMMELIGE MØTER: Prins Harry avslører at han møtte Meghan flere ganger før forholdet ble kjent. Foto: Phil Noble / Reuters / Pool / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De siste åra er det ingen tvil om hvem i det britiske kongehus som har blitt mest omtalt. Til tross for at familien har opplevd alt fra anklager om seksuelle overgrep til dødsfall, har prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) stort sett stjålet oppmerksomheten.

Denne måneden, 19.mai, har paret vært gift i tre år, og de venter for øyeblikket sitt andre barn sammen. Fra tidligere har de sønnen Archie (2), og skal nå få ei lita jente.

Paret, som tilsynelatende lever livets glade dager i solfylte California, møttes for første gang i juli i 2016. Den gang ble de introdusert for hverandre av en felles venn, og ble satt opp på en «blind date».

I november samme år bekreftet paret forholdet.

Det gikk altså nesten fire måneder før offentligheten fikk vite at ungkarsprinsen hadde funnet kjærligheten. Nå innrømmer Harry at han og Meghan møttes i «skjul» ved flere anledninger.

Åpner seg

Denne uka gjester nemlig prinsen skuespiller Dax Shepards podkast «Armchair Expert». Podkasten, der Dax inviterer kjente navn for å snakke om smått og stort i livet, har blitt en stor hit.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer