Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett:

Slik møttes de

Prinsessa åpner opp om sitt første møte med sin sjelevenn, Durek Verrett.

DET FØRSTE MØTET: I en podkast forteller prinsessa om hvordan hun møtte sin store kjærlighet, Durek Verrett. Foto: NTB Scanpix
DET FØRSTE MØTET: I en podkast forteller prinsessa om hvordan hun møtte sin store kjærlighet, Durek Verrett. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært skrevet mangt og mye om prinsesse Märtha Louise (48) og den selvutnevnte sjamanen Durek Verrett (45) siden de erklærte sin kjærlighet til hverandre i mai 2019.

Det forelskede paret har møtt mye motbør, og særlig har Verrett vekket oppsikt med overskrifter om alt fra millionsøksmål, påstander om kreft til beskyldninger om å være en sjarlatan.

Det er likevel ingen tvil om at den selverklærte sjamanen har klart å målbinde sin prinsesse - og mye later til at paret har det svært fint sammen. I den amerikanske livsstilspodkasten «Almost 30» forteller prinsesse Märtha Louise nå om hvordan hun og Verrett møtte hverandre for første gang:

De ble introdusert av sin felles venn Lindsey Simcik, som sammen med Krista Williams har podkasten «Almost 30».

- Hun sa: «Det eneste mennesket jeg har følt en slik «åpning» med, er sjaman Durek. Du er nødt til å møte ham, jeg ser en kobling mellom dere to». Jeg tenkte: Er det business, eller hva slags kobling er det, sier prinsessa i podkasten.

Avtalt møte

Det tok en god stund før de møtte hverandre, i og med at Märtha Louise befant seg i Norge, og Verrett i Los Angeles. Prinsessa røper at kjæresten var litt tilbakeholden før det første møtet, siden de ble «satt opp med hverandre».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer