Slik ønsker de å sjokkere deg

Bytter ut Disney-imaget med sex, vold og narkotika.

(Dagbladet): De er kanskje best kjent som sukkersøte barnestjerner, men nå ønsker Disney-jentene Selena Gomez (20) og Vanessa Hudgens (24) å bryte med det glansede bildet folk flest har av dem.

Det gjør de gjennom filmen «Spring Breakers», som har norsk kinopremiere 12. april.

- Disney er en maskin, og jeg er takknemlig for det, men jeg føler at å være en del av det miljøet har fått meg til å begjære reaksjoner fra andre prosjekter bare enda mer, sier Gomez til avisa New York Times.

Sex og fyll Gomez og Hudgens er best kjent for sine roller i henholdsvis «Wizard of Waverly Place» og «High School Musical» - begge populære Disney-produksjoner.

I «Spring Breakers» spiller de college-jenter som planlegger ran for å kunne finansiere vårferiens fest, fyll og fanteri.

Filmen, som inneholder både vold, narkotika, sex og fyll, har fått gode anmeldelser etter at den ble vist på filmfestivalen i Venezia i høst.

Hudgens, som ble kjent etter å ha spilt hovedrollen i «High School Musical»-filmene, har blant annet trekantsex i filmen.

- Jeg vil ikke at folk bare skal se meg som hun jenta fra «High School Musical», men som en skuespiller de beundrer. Det er klart at jeg søker reaksjoner med «Spring Breakers». Jeg ønsker å sjokkere, sier Hudgens til New York-avisa.

- Ønsker å vokse I tillegg til Gomez og Hudgens, har også «Pretty Little Liars»-skuespiller Ashley Benson (23), James Franco (34) og regissørens kone Rachel Korine (26) bærende roller i filmen.

FEST, FYLL OG FANTERI: Rachel Korine (26), Vanessa Hudgens (24), Selena Gomez (20) og Ashley Benson (23) spiller fire college-jenter som finansierer vårferien til Florida ved hjelp av ran i filmen «Spring Breakers». Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det var en fantastisk mulighet for oss. Selena og jeg er begge unge, leter etter vår sti og ønsker å vokse, sier Hudgens.

- Jeg har aldri vær en del av en film som jeg vil se om og om igjen, og jeg er veldig stolt av det, legger Gomez til.

- FANTASTISK MULIGHET: Selena Gomez og Vanessa Hudgens er fornøyde med å ha fått spille i «Spring Breakers». Foto: Stella Pictures Vis mer