Katy Perry og Orlando Bloom:

Slik reagerer han på Katys toppløsbilde

Orlando Blooms kommentar til Katy Perrys Instagram-bilde går ikke upåaktet hen.

HYSTERISK: Orlando Bloom vet å ha det morsomt i Katy Perrys kommentarfelt. Foto: Image Press Agency/Shutterstock/NTB
HYSTERISK: Orlando Bloom vet å ha det morsomt i Katy Perrys kommentarfelt. Foto: Image Press Agency/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

På selve valentinsdagen i 2019 gikk Orlando Bloom (45) ned på ett kne og fridde til Katy Perry (37). Siden den gang har paret rukket å få barn sammen, og i fjor ble det spekulert på om paret har rukket å gifte seg, da Perry ble observert med en gullring på ringfingeren.

Parets forhold har også vekket reaksjoner på grunn av deres nære forhold og vennskap til Blooms ekskone Miranda Kerr (38).

Nå er det imidlertid verken forlovelse, barn, bryllup eller en ekskone paret får oppmerksomhet for. Før helga delte nemlig Perry et toppløsbilde på Instagram.

Det er imidlertid ektemannens reaksjon som har skapt overskrifter.

Hysterisk kommentar

Toppløsbildet, hvor Perry står med ryggen til iført bare et par bukser, er et av flere bilder i en bildekarusell. De andre bildene ser derimot ikke ut til å få like stor oppmerksomhet i kommentarfeltet det første.

Mens flere reagerer med flamme-emojies og kommentarer som «Nå besvimte jeg», later ektemannen som han ikke har sett noen ting - og går like gjerne inn på et helt annet tema.

«Babe, vær så snill, kan vi få tak i mer hasselnøtt-melk. Vi er i ferd med å gå tom», har Bloom kommentert under bildet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer