- WOW: Vendela Kirsebom hjelper Randi Sørum, samboeren til «Lothepus», med å finne kjole til «Gullruten.» Video: Lise Rafaelsen Vis mer

«Farmen Kjendis»:

Slik reagerer «Lothepus» når han får se samboeren i kjole

«Farmen Kjendis»-stjernen dro på kjoleshopping med Randi Sørum og Vendela Kirsebom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kveld er det duket for storslagen fest i Bergen når den årlige prisutdelingen for den norske TV-bransjen går av stabelen.

Blant de selvskrevne gjestene under årets Gullruten er Leif Einar «Lothepus» Lothe (47), som naturligvis har med samboeren Randi Sørum (37).

Machomannen fra Hardanger gikk seirende ut av TV 2-suksessen «Farmen kjendis » tidligere i år, og fredag kan han vinne den gjeve publikumsprisen under Gullruten. I tillegg er «Farmen kjendis» og «Fjorden Cowboys» nominert i hver sin kategori.

- Lyst å se smashing ut

I kjent stil vil førstnevnte etter all sannsynlighet være iført den noe utradisjonelle sammensetningen av bunad, jeans, og lang, sort frakk. For Sørum byr imidlertid den røde løperen og kjolevalget på bekymringer.

- Da jeg kom hit var jeg litt nervøs, for jeg er ikke så god på å prøve klær, sier Sørum.

IKONISK: Vendela Kirsebom (47) gjenskaper Sports Illustrated-forsida som gjorde henne verdensberømt i 1993 på en eksklusiv fotoshoot for Magasinet. Video: AGNETE BRUN Vis mer

En som imidlertid har mye erfaring fra nettopp slike tilstelninger, er supermodell Vendela Kirsebom (50) - som for anledningen har tilbudt seg å hjelpe 37-åringen.

Da duoen var på shopping i Hedgehaugsveien i Oslo, var det ifølge Kirsebom var flere mulige kjolekandidater å velge mellom.

- Når man skal på Gullruten har man lyst til å se smashing ut, og det gjør Randi nå. Utrolig flott er du!, sier Kirsebom til Se og Hør.

- ALDRI I VERDEN: Leif Einar «Lothepus» Lothe ble med Petter Pilgaard på botox-salong. Der ga «Farmen kjendis»-deltakeren streng beskjed om at han i hvert fall ikke skulle ha noe «botinoks», som han selv kaller det. Video: God Kveld Norge, TV 2 Vis mer

Opprinnelig hadde Kirsebom lyst å ta med Sørum til New York og se etter kjole der. I stedet ble det shoppingtur i Oslo.

- Stoler på ham

Tidligere har Sørum vært iført bunad på Gullruten. Da samboeren fikk se 37-åringen prøve ut ulike gallakjoler, fantes det ingen tvil om hva han syntes.

Se Lothepus' reaksjon øverst i saken.

<strong>SAMBOERE:</strong> Leif Einar Lothe og samboeren Randi Sørum deltar nok en gang på Gullruten sammen. De to siste årene har sistnevnte vært iført bunad, mens hun i år slår på stortromma og kler seg i gallakjole. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
SAMBOERE: Leif Einar Lothe og samboeren Randi Sørum deltar nok en gang på Gullruten sammen. De to siste årene har sistnevnte vært iført bunad, mens hun i år slår på stortromma og kler seg i gallakjole. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

- Hun var utrolig fin, sier TV-profilen.

- Du var ikke i tvil om hvilken kjole som var finest?

- Nei, jeg har jo litt peiling da, sier Lothe, før Randi legger til:

- Jeg liker å høre en manns mening. De er jo de vi pynter oss for, er det ikke det? Jeg stoler veldig på ham, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

- Er hun flottest til hverdags eller i gallakjole?

- Hun er flottest i gallakjole, men vi er egentlig ikke så nøye på sånt.

TÅREVÅTT: Det ble tårevått da vinneren av Farmen Kjendis 2017ble utropt. Leif Einar Lothe ga samboeren et godt kyss, og deretter fikk hun hele premien. Video: Christian Roth Christensen / Reporter Henriette Eilertsen Vis mer

- Fant tonen med en gang

Det er ingen hemmelighet at flere av deltakerne i «Farmen kjendis» har fått et nært forhold gjennom deltakelsen. Vendela Kirsebom, Leif Einar Lothe og Petter Pilgaard har blant annet fått mye oppmerksomhet for sitt vennskap.

Som følge av dette har også Randi og Vendela fått et nært forhold de siste månedene.

- Jeg hadde jo hørt veldig mye om Randi på «Farmen». Lothe snakket jo masse om henne. Så jeg følte nesten at jeg kjente henne allerede. Og så besøkte vi jo Odda og vi fant tonen med en gang, sier den tidligere supermodellen.

Ny gård

I forrige måned ble det kjent at det kommer en ny sesong av reality-serien, som trolig vil bli sendt på skjermen i 2018.

TV 2 meldte at de neste gårdskjendisene vil bo på Finnsvika i Halden, der forrige sesong av «Farmen» ble spilt inn.

- Det er en veldig idyllisk og flott gård. Vi vil gjøre det koselig og romantisk der inne, uttalte produsent Raymond Elveland til tv-kanalen.

Gården ble totalrenovert før innspillingen i fjor, og det ble blant annet bygget en ny låve før innspillingen. Det ble også satt opp et bakstehus og ei smie.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer