Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Slik reagerer supermodellen på catwalk-uhellet

- LOL.

FORTSATTE Å GÅ: Supermodell Gigi Hadid tok hendelsen svært profesjonelt, og tok senere til Twitter for å vise at hun ler av det hele.  Foto: NTB Scanpix
FORTSATTE Å GÅ: Supermodell Gigi Hadid tok hendelsen svært profesjonelt, og tok senere til Twitter for å vise at hun ler av det hele. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det er ikke ukjent at uforutsette hendelser og mindre ulykker kan oppstå når det kommer til motevisninger. 

En som smertelig fikk erfare nettopp dette var supermodell Gigi Hadid (20), da hun gikk på catwalken for Versace under moteuka i Milano på fredag.

Ifølge Fox News var Hadid på vei ned catwalken da hendelsen oppsto. Omtrent midtveis kom hennes høyre bryst til syne, da utringningen på kjolen viste seg å henge litt for løst på overkroppen hennes.

Modellen så imidlertid ut til å ta det hele med knusende ro, og fortsatte å gå som om ingenting hadde skjedd.

- Uheldig, lol I etterkant av motevisningen tok Hadid til sin Twitter-profil, hvor hun forklarte at hun viste mer enn planlagt, og at det hele var en tabbe.  

- Slike ting skjer på catwalken hver dag under moteuka og er....uheldig, lol, men la oss heller snakke om de nye choker-halsbåndene til Versace, skriver hun. 

Det er imidlertid ikke første gang 20-åringen skaper blest.

I januar fikk hun blant annet stor oppmerksomhet etter å ha lagt ut et bilde av seg selv på sosiale medier, der hun poserte med en noe spesiell fotballdrakt.

- Kritikk på sosiale medier Hadid har vært ambassadør for kosmetikkmerket Maybelline, men hun har også gått i visninger for Chanel og Michael Kors.

Tidligere har hun måttet ta til sosiale medier for å stilne andre kritiske røster som mener at hun ikke passer som modell.

I slutten av september skrev hun et langt innlegg på Instagram der hun mente kritikken var ubegrunnet.

- Ja, 99 prosent av tiden kommer kritikk på sosiale medier fra personer som ikke vet hva de snakker om, men jeg er menneskelig og jeg skal innrømme at jeg lot meg affisere av det, skrev hun.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling