<strong>FIKK EN DATTER:</strong> Katy Perry og Orlando Bloom har fått mye oppmerksomhet etter at dattera kom til verden denne uka. Nå er det imidlertid sistnevntes ekskone som kaprer spalteplass i forbindelse med fødselen. Foto: NTB scanpix
FIKK EN DATTER: Katy Perry og Orlando Bloom har fått mye oppmerksomhet etter at dattera kom til verden denne uka. Nå er det imidlertid sistnevntes ekskone som kaprer spalteplass i forbindelse med fødselen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Miranda Kerr:

Slik reagerte ekskona på babynyheten

Orlando Bloom ble pappa igjen denne uka. Slik reagerte ekskona Miranda Kerr.

Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uka kunne stjerneparet Orlando Bloom (43) og Katy Perry (35) dele den gledelige nyheten om at de hadde fått sitt første barn sammen.

Dattera har fått navnet Daisy Dove Bloom, og de nybakte foreldrene skrev i sosiale medier at de svever av kjærlighet.

Mens dette er Perrys første barn, har Bloom sønnen Flynn Christopher fra ekteskapet med Miranda Kerr (37). Duoen var gift i tre år fra 2010, og har tilsynelatende bevart en god tone etter skilsmissen.

Vil møte eksens datter

Da Bloom og Perry denne uka avslørte at dattera hadde kommet til verden, var førstnevntes ekskone nemlig blant de mange som gratulerte han og Katy Perry med familieforøkelsen.

«Jeg er så glad på deres vegne», skriver supermodellen under Perrys innlegg på Instagram.

«Jeg kan ikke vente med å få treffe henne», fortsetter hun.

<strong>EKSER:</strong> Miranda Kerr gratulerte eksmannen med familieforøkelsen. Her var de to i 2012, året før de skilte lag. Foto: NTB scanpix
EKSER: Miranda Kerr gratulerte eksmannen med familieforøkelsen. Her var de to i 2012, året før de skilte lag. Foto: NTB scanpix Vis mer

Og mye later til at det trolig ikke vil ta for lang tid før Kerr får møte eksmannens nye barn. Tidligere denne måneden avslørte «Pirates of the Caribbean»-stjerna at sønnen han deler med supermodellen gledet seg stort til å få en lillesøster.

- Flynn har et par brødre allerede, men dette blir hans første søster, sa faren i et intervju med The Tonight Show ifølge Fox News.

Miranda Kerr har også to sønner med ektemannen Evan Spiegel, som hun giftet seg med i 2017.

Gikk i kjelleren

På tross av at Kerr og Bloom hadde en felles enighet om at de begge ville bort fra ekteskapet for sju år siden, har førstnevnte åpnet opp om hvor tøff prosessen egentlig var.

- Da Orlando og jeg tok ut separasjon, ble jeg faktisk alvorlig deprimert, sa Miranda Kerr i et større intervju med kanadiske Elle for fire år siden.

TABBE: Skuespilleren Orlando Bloom skulle tatovere sønnens navn på armen, men det gikk ikke helt etter planen. Reporter: Christian Wehus. Video: KameraOne. Vis mer

37-åringen forklarte at hun aldri tidligere hadde slitt med psykiske plager, og at hun dermed ble svært preget av situasjonen hun befant seg i.

- Jeg har aldri kjent på den følelsen tidligere, og ettersom det alltid har falt meg naturlig å være glad, skjønte jeg ikke helt hva som foregikk.

For å håndtere situasjonen på best mulig måte, begynte supermodellen aktivt med yoga. Hun forklarte at meditasjon og en sunn livsstil hjalp henne gjennom de tøffe tankene.

Ny lykke

I 2015 kom også nyheten om at Kerr hadde funnet lykken med Snapchat-gründeren Evan Spiegel. Paret møtte hverandre for første gang på en Louis Vuitton-middag i New York i 2014, og i juni året etter begynte de å date. Tre år etter deres førte møte ble de erklært rette ektefolk.

OVERRASKER: «Slik har du aldri sett Katy Perry før» blir trolig riktig å si til videoen som hennes forlovede, Orlando Bloom, la ut på Instagram forleden. Video: Rød Løper/@Orlandobloom Vis mer

Bloom på sin side fant tonen med Katy Perry i 2016. De gikk imidlertid fra hverandre året etter, men i 2018 fant de tilbake til hverandre igjen.

Paret, som akkurat har fått en datter sammen, forlovet seg i februar i fjor, på selveste valentinsdagen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer