Maria Høili:

Slik reagerte han på arving-sjokket

Maria Høilis ektemann ante ikke at hun var arving til en større formue.

OVERRASKET: I et nytt intervju forteller Maria Høilis ektemann, Edvard Erken, at han ikke ante at hans utvalgte var såpass rik da de først ble kjærester. Nå har de vært gift i flere år, og har blant annet medvirket i Viafree-serien «Maria og Edvard». Foto: Viafree
OVERRASKET: I et nytt intervju forteller Maria Høilis ektemann, Edvard Erken, at han ikke ante at hans utvalgte var såpass rik da de først ble kjærester. Nå har de vært gift i flere år, og har blant annet medvirket i Viafree-serien «Maria og Edvard». Foto: Viafree Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg fikk jo veldig sjokk for jeg visste ikke hvem Maria var, sier Edvard Erken (33) i et intervju med VG.

Navnet hans ringer kanskje ingen bjeller, men du har trolig hørt om kona hans. Erken er gift med Europris-arving Maria Høili (36), som de siste åra har skapt overskrifter her til lands av en rekke grunner. Hun har solgt undertøy på Finn, snakket åpent om millionarven, vært ærlig om rusmisbruk og har flyttet til USA for å prøve lykken der.

I tillegg er resten av familien hennes også nokså kjente. Bror Dag blir snart pappa, og faren deres Terje nylig var involvert i en bilulykke.

Arving

Derfor er det kanskje litt rart at Erken ikke visste hvem han faktisk var involvert med før et stykke ut i forholdet. Det fant han ut da de to skulle betale en regning på en restaurant i Barcelona.

Til VG forteller han at han hadde blakket seg på turen og en designerveske til kjæresten før han innså at det faktisk var hun som var best økonomisk stilt i forholdet. Da Maria Høili var 20 år, fikk hun og søsknene utbetalt 130 millioner hver i kontanter av faren.

Formuen tjente faren blant annet på Europris, som han var med på å starte i sin tid. Pengene har Høili blant annet brukt på en gedigen ranch i Lier, samt at hun har investert i en rekke selskap og prosjekter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer