Sven Nordin i «Wisting»:

Slik reagerte hun på ektemannens sexavsløring

Skal vi tro Sven Nordins kone, er samtalene hjemme langt drøyere enn hva skuespilleren gir uttrykk for i pressen.

ÅPNE: Sven Nordin og kona Torhild Strand har vært gift i over 30 år. Da Nordin i helgen blottla parets sexliv i et stort intervju med Dagbladet, reagerte kona på en uventet måte. Foto: Andreas Fadum
ÅPNE: Sven Nordin og kona Torhild Strand har vært gift i over 30 år. Da Nordin i helgen blottla parets sexliv i et stort intervju med Dagbladet, reagerte kona på en uventet måte. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld var det premierefest for den norske tv-serien «Wisting», som er basert på krimromaner av Jørn Lier Horst. Sven Nordin (62), kjent for en rekke norske roller opp gjennom årene, spiller hovedrollen, og var i den anledning selvsagt på festen.

Overfor Dagbladet kunne Nordin fortelle at han gledet seg stort til festkvelden. Med seg på den røde løperen hadde han kona Thorild Strand (61), som kunne fortelle at hun var stolt av ektemannens prestasjoner.

De har vært sammen i 36 år, og har ingen hemmeligheter for hverandre. Det ble også tydelig da Nordin i helgen stilte opp i et portrettintervju i Dagbladet Magasinet. Der var skuespilleren åpen om sexlivet mellom ham og kona.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer