Helene Olafsen er gravid:

Slik reagerte kjæresten på babynyheten

«Skjer dette nå?», liksom.

SLAPP BABYNYHET: Programleder Helene Olafsen venter sitt første barn med kjæresten Jørgen Nilsen. Nå forteller de begge, og Helenes «Senkveld»-makker Stian Blipp, om sine reaksjoner på babynyheten. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
SLAPP BABYNYHET: Programleder Helene Olafsen venter sitt første barn med kjæresten Jørgen Nilsen. Nå forteller de begge, og Helenes «Senkveld»-makker Stian Blipp, om sine reaksjoner på babynyheten. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Torsdag kom nyheten om at tidligere snowboardkjører og «Senkveld»-programleder Helene Olafsen (29) og kjæresten Jørgen Nilsen (29) venter sitt første barn sammen.

Det avslørte 29-åringen selv under innspillingen av sesongpremieren på talkshowet torsdag kveld.

Nyheten ble tatt svært godt imot av TV-publikummet som var til stede under «Senkveld»-innspillingen.

- Det er en ting jeg gleder meg eksepsjonelt til. Noe jeg ikke sagt til deg, som jeg tror du kommer til å bli glad for. Jeg er gravid, avslørte Olafsen overfor sin TV-makker Stian Blipp (29) - som ble svært overrasket over kunngjøringen.

Blipp visste ikke noe om hva som skulle skje under innspillingen på forhånd, og overfor Dagbladet avslører programlederen at han ikke så babynyheten til Olafsen komme.

- Det kom 50 forskjellige ting opp i hodet. «Hva er det som skjer nå?», tenkte jeg. Skal hun flytte til Australia og bli surfer på heltid? Tida stoppet litt opp. Og så når hun sa det hun sa … Hele brystet mitt bare eksploderte, sier Blipp.

Hadde ingen anelse

29-åringen forteller videre at han ikke hadde noen mistanker om at Olafsen ventet barn. I ettertid er det imidlertid flere ting Blipp husker at han har reagert på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer