Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

John Legend:

Slik reagerte kona på prisen

John Legend ble kåret til «Verdens mest sexy mann».

KÅRING: Da John Legend ble kårets til Verdens mest sexy mann av magasinet People, tok det ikke lang tid før kona responderte. Foto: NTB Scanpix
KÅRING: Da John Legend ble kårets til Verdens mest sexy mann av magasinet People, tok det ikke lang tid før kona responderte. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det amerikanske magasinet People har siden midten av 80-tallet stått bak årlige kåringer som «Verdens vakreste mennesker» og verdens mest sexy nålevende kvinne og mann.»

Nå er vinneren av sistnevnte kategori klar for 2019, og det er artist John Legend (40) som har stukket av med seieren.

Med prisen som årets mest sexy mann har «All of me»-stjerna havnet i celebert selskap. Andre som har vunnet prisen før ham, er blant andre Hollywood-kjekkaser som George Clooney (58), Johnny Depp (56), David Beckham (44) og Bradley Cooper (44), for å nevne noen.

OPPTREDEN: Christine Teigen, også kjent som Chrissy, som har publisert videoen på Twitter og forklarer at ektemannen hadde tatt seg noen glass vin og gikk opp på scenen på Universal studios. Foto: @chrissyteigen Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Responderte med spøk

I den anledning har Legend kommet med noen velvalgte, men spøkefulle ord. Det er likevel kona Chrissy Teigens (33) respons som vekker mest oppmerksomhet.

Kanskje ikke uventet, responderte den 40-år gamle artisten blant annet med en spøk på magasinets gjeve pris. Legend er nemlig den barske, britiske skuespilleren Idris Elbas (47) etterfølger som prisvinner, og spøkte derfor om at nettopp det fører med seg en hel del press.

- Det er ikke rettferdig og han er ikke hyggelig mot meg!, uttaler han blant annet til magasinets nettversjon, som har gjengitt en liten smakebit av det lengre intervjuet som er gjort med Legend i forbindelse med prisen.

- Bryr seg ikke

Legends kone, den tidligere supermodellen Chrissy Teigen, har som tidligere nevnt også respondert på nyheten om ektemannen, og i kjent tone kommer responsen i form av flere freidige kommentarer på Twitter.

«Hemmeligheten min er avslørt. Jeg har oppfylt drømmen om å ha ligget med People's mest sexy nålevende mann! En ære!», skrev hun på Twitter kort tid før hun oppdaterte biografien til «ligger for tiden med People's mest sexy nålevende mann».

Innlegget er langt fra det eneste hun har publisert om ektemannens pris, og i et innlegg skriver Teigen at hun gleder seg til at prisen setter sinnene i kok på Internett.

I et annet innlegg har hun publisert en filmsnutt av den tre år gamle datteren Lunas reaksjon på nyheten. Under tittelen «Barna … bryr seg ikke» ser man at Luna, som treåringer flest, slett ikke lar seg imponere av denne form for nyheter, og ber om å få fortsette å se på filmen.

Dekket mannens turnébuss

Prisen ble avslørt i tv-programmet «The Voice» tirsdag kveld, hvor Legend er blant dommerne. Det er ikke umulig at Teigen nærmest så seg nødt til å harselere med prisen, ettersom ektemannen uttalte følgende om hennes reaksjon til dommerkollegaene:

- Hun er stolt av meg. Vet du, hun gjør narr av meg nesten hele tida, men hun har ikke tullet om dette. Hun er regelrett stolt av meg. Jeg klarte endelig å imponere kona! sa han, ifølge People.

FORHANDLING: Til tross for at Chrissy Teigen og John Legends datter, Luna, bare er tre år, har hun allerede lært seg noen nyttige forhandlingskunnskaper. Video: @chrissyteigen / Instagram. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

«The Voice»-kollega Blake Shelton (43), som annonserte Legend som vinner under tv-programmet, vant samme pris for to år siden.

Han er gift med «No Doubt»-stjerna Gwen Stefani (50), som heller ikke kunne dy seg fra å spøke med ektemannen. I en video på Instagrams historiefunksjon, viste hun at hun hadde hengt en plakat av John Legends magasin-forside over hele countrystjernas turnébuss.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media