Kylie Jenner og Jordyn Woods:

Slik reagerte Kylie på bestevenninnas svik

Kylie Jenner har vært taus siden nyheten sprakk i februar.

Kylie Jenner har vært taus siden nyheten sprakk i februar. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av februar slo en bombe ned i Kardashian-familien, da Khloé Kardashians (34) daværende kjæreste, Tristan Thompson (28), ble observert i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (21), som var bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (21).

I tida etter ble trekantdramaet skrevet side opp og side ned om i medier over hele verden. Men mens flere av familiemedlemmene i Kardashian/Jenner-klanen uttalte seg, satt Kylie stille i båten.

Utvilsomt var det nok svært vanskelig for 21-åringen å forholde seg til en såpass offentlig konflikt mellom to av sine nærmeste - storesøsteren og bestevenninna.

- Som en skilsmisse

Til tross for at Kylie holdt seg unna konflikten i offentligheten da det sto på som verst, betyr det ikke at hun ikke reagerte på venninnas svik.

I den kommende episoden av familiens realityserie, «Keeping Up with the Kardashians», som blir sendt natt til mandag, er det nemlig utroskapsskandalen som står i sentrum. Torsdag kveld ble en sniktitt på episoden sluppet, der man kan se Kylies reaksjon.

I klippet forteller Kylie til moren sin, Kris Jenner (63), at Jordyn «fucked up», eller dreit seg ut. Traileren til den kommende episoden er svært dramatisk, og Kris forteller til yngstedattera at dette kommer til å forandre vennskapet dem imellom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer