Kylie Jenner og Jordyn Woods:

Slik reagerte Kylie på bestevenninnas svik

Kylie Jenner har vært taus siden nyheten sprakk i februar.

Kylie Jenner har vært taus siden nyheten sprakk i februar. Vis mer

I slutten av februar slo en bombe ned i Kardashian-familien, da Khloé Kardashians (34) daværende kjæreste, Tristan Thompson (28), ble observert i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (21), som var bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (21).

I tida etter ble trekantdramaet skrevet side opp og side ned om i medier over hele verden. Men mens flere av familiemedlemmene i Kardashian/Jenner-klanen uttalte seg, satt Kylie stille i båten.

Utvilsomt var det nok svært vanskelig for 21-åringen å forholde seg til en såpass offentlig konflikt mellom to av sine nærmeste - storesøsteren og bestevenninna.

- Som en skilsmisse

Til tross for at Kylie holdt seg unna konflikten i offentligheten da det sto på som verst, betyr det ikke at hun ikke reagerte på venninnas svik.

I den kommende episoden av familiens realityserie, «Keeping Up with the Kardashians», som blir sendt natt til mandag, er det nemlig utroskapsskandalen som står i sentrum. Torsdag kveld ble en sniktitt på episoden sluppet, der man kan se Kylies reaksjon.

FØR DRAMAET: Før Jordyn Woods var utro med Khloe Kardashians kjæreste, ble hun hyllet av sistnevnte. Vis mer

I klippet forteller Kylie til moren sin, Kris Jenner (63), at Jordyn «fucked up», eller dreit seg ut. Traileren til den kommende episoden er svært dramatisk, og Kris forteller til yngstedattera at dette kommer til å forandre vennskapet dem imellom.

- For deg og Jordyn er dette som en skilsmisse, sier hun, ifølge News.

I den kommende episoden får vi også se øyeblikket da Khloé fikk nyheten. Tilsynelatende var det en venn av henne som ringte og delte de dårlige nyhetene.

- Jeg vet ikke om jeg bør si dette til deg ... Beina hennes var liksom ... Mellom hans, sies det på telefonen.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

Snakket ut om bruddet

I motsetning til Kylie, har Khloé ved flere anledninger kommet med stikk til både Tristan og Jordyn via sosiale medier etter at utroskapsskandalen var et faktum. Det var imidlertid først forrige uke at hun snakket ut.

Det gjorde hun i podkasten «Divorce Sucks With Laura Wasser», der hun snakket om tida etter det offentlige samlivsbruddet.

- Bruddet vårt suger. Det gjør det, fortalte Khloé åpenhjertig.

- Tristan og jeg gjorde det slutt for ikke så lenge siden, så det er fremdeles veldig ferskt. Følelsene blir forsterket noen ganger, men jeg gjør alt i min makt, deler hun, og sikter sannsynligvis til at hun prøver å holde følelsene under kontroll.

- Ingen negativ energi

Videre påpekte realitystjerna at i og med at dattera deres, True (1) er såpass liten, så vet hun ikke at foreldrene hennes ikke er sammen.

NY SESONG: Den 16. sesongen av «Keeping up with the Kardashians» er rett rundt hjørnet, og den siste traileren tyder på at det blir en svært dramatisk sesong. Video: E! Entertainment Vis mer

Likevel føler Khloé at True kan «kjenne energien mellom dem» - og derfor jobber de hardt med dette.

- Jeg gjør alt i min makt for å ikke legge noen negativ energi rundt henne, selv om det kanskje høres litt rart ut for noen, fortalte hun.

Samtidig påpekte Khloé at hun personlig kun har hatt positive opplevelser når det kommer til å vokse opp i et hjem der foreldrene ikke er sammen lenger.

Blant annet merket hun aldri noen dårlig stemning mellom sine biologiske foreldre, Kris Jenner (63) og avdøde Robert Kardashian, etter at de gikk hver til sitt. Hun satte også pris på at stefaren, Bruce Jenner - nå Caitlyn Jenner (69) - og hennes biologiske far kom såpass godt overens. Nettopp dette er noe hun selv streber etter om dagen.

- Jeg hørte dem aldri være respektløse mot hverandre. Alt var så sømløst, selv om det kanskje var vanskelig for dem, sa Khloé.