Pink og Carey Hart:

Slik reddet de ekteskapet

Popstjerna avslører grunnen til at hun og ektemannen fortsatt holder sammen etter 14 år som gift.

GODT GIFT: I 14 år har Pink og Carey Hart vært ektepar. Nå forklarer førstnevnte hvordan de klarte å redde det turbulente ekteskapet. Foto: NTB Scanpix
GODT GIFT: I 14 år har Pink og Carey Hart vært ektepar. Nå forklarer førstnevnte hvordan de klarte å redde det turbulente ekteskapet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Forholdet til artisten Pink (40), hvis egentlig navn er Alecia Beth Moore, og motocrosskjører Carey Hart (44) har vært langt ifra en dans på roser.

Siden de ga hverandre sine «ja» i 2006, har de separert seg to ganger - henholdsvis i 2003 og 2008.

Hele veien har 40-åringen valgt å være åpen om at hun og ektemannen har fått hjelp til å håndtere problemene i ekteskapet sitt.

I fjor ble det blant annet kjent at stjerneparet har gått til parterapi i nesten 17 år. Det avslørte Pink i et intervju med Carson Daily på «Today Show», ifølge People.

Nå har de vært gift i totalt 14 år, og sangstjerna sverger fortsatt til parterapien, som hun nå beskriver som grunnen til at hun og Hart fortsatt holder sammen.

Ville ikke vært sammen uten terapi

«What About Us»-sangeren tok nylig en prat med terapeuten Vanessa Inn, under en livesending på Instagram. Der avslørte Pink at hun og Hart trolig hadde gått hver sin vei, hadde det ikke vært for hennes hjelp, ifølge australske News.

Pink innrømmer at hun har måttet tåle mye drittslenging for at hun har fortalt andre at hun går i parterapi hos Inn, men mener fortsatt at hun er den eneste grunnen til at ekteskapet til Hart fortsatt er intakt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer