Jean-Claude Van Damme:

Slik ser action-stjerna ut i dag

59 år gamle Jean-Claude Van Damme har opprettholdt kallenavnet sitt opp gjennom åra.

MUSKELBUNT: Den belgiske skuespilleren Jean-Claude Van Damme fikk raskt kallenavnet «The Muscles from Brussels», noe som det ser ut til at han har opprettholdt i en alder av 59 år. Her er han avbildet i filmen «Kickboxer» i 1989.  Foto: NTB Scanpix
MUSKELBUNT: Den belgiske skuespilleren Jean-Claude Van Damme fikk raskt kallenavnet «The Muscles from Brussels», noe som det ser ut til at han har opprettholdt i en alder av 59 år. Her er han avbildet i filmen «Kickboxer» i 1989. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den belgiske skuespilleren Jean-Claude Van Damme (59) var en av tidenes største actionhelter fra slutten av 80-tallet til midten av 90-tallet.

59-åringen fikk raskt kallenavnet «The Muscles from Brussels», og det ser det ut til at han har jobbet hardt for å opprettholde.

På nye bilder av skuespilleren ser man at han er svært opptatt av å holde seg i form.

Van Damme slo igjennom som skuespiller i filmen «No Retreat, No Surrender» i 1985, og siden den gang har han også skrevet manus til filmer hvor han selv har hatt hovedrollen.

Etter at han spilte i ovennevnte film kapret Van Damme seg sin første hovedrolle i klassikeren fra 1988 med navn «Bloodsport».

Det sies at filmen er basert på den sanne historien om kampsportutøveren Frank Dux (64). 59-åringens talent innen kampsport og framføring som Frank Dux, var det som virkelig satte fart på karrieren hans som skuespiller.

Hevdet han ble svartelistet

I åra som fulgte tok 59-åringen på seg hovedroller i flere kampsportfilmer liknende Bloodsport som «Kickboxer» og «Lionheart».

Han spilte også hovedrollen i en rekke kommersielt suksessrike filmer som «Universal Soldier», «Street Fighter», «Timecop» og «Hard Target».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer