Barnestjernene:

Slik ser barne­stjernene ut nå

De små skuespillerne er ikke like små lenger.

STJERNER: Barnestjernene som en gang var små, søte og uskyldige har i dag vokst opp. Noen befinner seg fortsatt i rampelyset mens andre har trukket seg tilbake etter at kameraene ble slått av. Her er Dylan og Cole Sprouse fra Disney-serien «The Suite Life of Zack & Cody» avbildet. Foto: NTB Scanpix
STJERNER: Barnestjernene som en gang var små, søte og uskyldige har i dag vokst opp. Noen befinner seg fortsatt i rampelyset mens andre har trukket seg tilbake etter at kameraene ble slått av. Her er Dylan og Cole Sprouse fra Disney-serien «The Suite Life of Zack & Cody» avbildet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Den må tidlig krøkes som god krok skal bli», sier et kjent ordtak. Det kan godt sies for de barna som lander roller i film og TV-serier. Mange av dem blir kjente fjes i ung alder, og kan dyrke skuespillerkarrieren i mange år fremover. Andre ser man ikke like mye av igjen.

De fleste husker nok guttene som spilte Elliott i «E.T.» og Kevin McCallister i «Hjemme alene». Små og uskyldige var de den gang, men voksne ble de til slutt. Hvordan ser så noen av de største barnestjernene ut i dag?

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan (34) begynte som barnemodell og gjorde flere TV-reklamer, før hun fikk gjennombruddet i filmen «Parent Trap» i 1998. Deretter gikk det slag i slag. Hun fikk status som tenåringsidol, og var å se i filmer som «Freaky Friday», «Confessions of a Teenage Drama Queen», «Mean Girls» og «Georgia Rule». Linday debuterte også som artist med albumet «Speak» i 2004.

Som ung voksen dalte karrieren, etter at hun ble arrestert for å kjøre i beruset tilstand i tillegg til at hun festet vilt. Stjerna kom seg etter noen år, og senest i år ga hun ut låten «Back to Me». Hun skal visstnok også vende tilbake til filmlerretet i flere filmer fremover, blant annet i «Frame».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer