«Eva & Adam»:

Slik ser de ikke ut lenger

Skuespillerne fra den populære ungdomsserien har blitt voksne.

POPULÆRE: Skuespillerne fra ungdomsserien «Eva & Adam» ble svært populære i sin tid. Nå er de blitt voksne, og holder på med helt andre ting. Foto: NTB Scanpix
POPULÆRE: Skuespillerne fra ungdomsserien «Eva & Adam» ble svært populære i sin tid. Nå er de blitt voksne, og holder på med helt andre ting. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ikke få i dette landet som la sin elsk på den svenske ungdomsserien «Eva & Adam», en serie som tar for seg temaer som kjærlighet, vennskap og mobbing.

Gjennom to sesonger, fra 1999 til 2000, fikk seerne følge den søte romansen mellom Eva Strömdahl og Adam Kieslowski - to tenåringer som bor i Liljeholmen i Stockholm.

Nå er det altså 21 år siden første episode rullet over tv-skjermene, og til tross for at skuespillerne for det meste har valg andre karriereveier, har de fremdeles en solid fanskare både i Norge og i Sverige.

Nå har skuespillerne blitt voksne, og det har naturligvis skjedd en del forandringer.

Karriereskifte

Adam er seriens hovedperson, og blir introdusert som ny i klassen i første episode. Her blir han bestevenn med Alexander, og seinere sitt livs kjærlighet, Eva.

Rollen som Adam blir spilt av den svenske skuespilleren Carl-Robert Holmer Kårell (34), som etter suksessen som tenåringsflørt har trukket seg tilbake fra rampelyset.

Før sommeren ble han ferdig utdannet som naprapat, som i Sverige er en fireårig utdanning på Naprapathögskolan i Stockholm. Det delte han selv på sin private Facebook-konto.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer