«Mean Girls»:

Slik ser de ut 17 år seinere

Husker du «Mean Girls»?

FORANDRING: Du kjenner kanskje igjen disse fra kult-klassikeren «Mean Girls», men i dag ser de ganske så annerledes ut. Foto: Paramount / Kobal / REX / NTB
FORANDRING: Du kjenner kanskje igjen disse fra kult-klassikeren «Mean Girls», men i dag ser de ganske så annerledes ut. Foto: Paramount / Kobal / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er nok mange som husker den stjernespekkede og dramafylte filmen «Mean Girls». Filmen som kom ut i 2004 tok verden med storm, men har likevel klart å opprettholde sin relevans i populærkulturen den dag i dag.

Fraser som «that's so fetch» og «you can't sit with us» har levd videre lenge etter filmens premieredato, og filmen kan trolig regnes som en av de største «chick flick»-filmene gjennom tidene.

I filmen møter vi den nyinnflyttede Cady Heron som sliter med å finne sin tilhørighet på skolen North Shore High School. Her møter hun skolens populære gjeng, kjent under kallenavnet «The Plastics», som består av Regina George, Gretchen Wieners og Karen Smith.

I filmen blir Cady også god venn med den kunstneriske Janis Ian og sprudlende Damian Leigh, og faller for skolens kjekkas, Aaron Samuels.

Mye har likevel skjedd 17 år etter filmens premieredato, og i dag ser skuespillernes liv nokså annerledes ut.

Trøblete karriere

Cady Heron som er hovedpersonen i filmen spilles av Lindsay Lohan (34). Karrieren hennes begynte i en alder av tre med modelljobber og etterhvert filmroller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer